Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CENTRIRANJE TITLOVA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CENTRIRANJE TITLOVA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Srdjan_No1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srdjan_No1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CENTRIRANJE TITLOVA
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 17:36
filmove skidam sa interneta, pa mi se u dosta slucajeva dogadja da titlovi ne odgovaraju!!!! ili idu brze, ili sporije nego sto bi trebalo!!

koristim program MV2Player, i u njemu postoji opcija da se podesi titl, ali se posle par minuta sve vrati na staro!!!

sta da radim????
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 19:49
Skini Subtitle Workshop, otvori titl, odi na "edit", "timings", "adjust", "adjust subtitles" i upiši vrijeme prve i zadnje izgovorene rečenice u filmu. Klikni na adjust i trebalo bi ti namjestiti titl. Ako ti to ne upali, zna se desit, imaš malo duži i teži način. Umjesto na "adjust" odi na "set delay" i onda malo po malo naštimavaj titl od početka prema kraju.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srdjan_No1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 19:55
hvala care!!!! pokusacu!!!!
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 21:05
OK, javi ako bude problema.
Na vrh
Birdflesh View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Birdflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 02:14

uspio sam namjestiti titl,no tako namještenog mi ga samo želi očitati bsplayer,vlcplayer neće...

daj mi reci,što misliš,jel bi mi kissov-divx/dvd player očitao titlove uređene preko subtitle workshopa?

planiram ga kupit ovih dana,a stvarno nebi želio bacit lovu na nešto kaj ne vredi.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srdjan_No1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 14:01
Originalno postovano od strane ddodo ddodo piše:

OK, javi ako bude problema.

bilo je malo problema, ali sam uspeo da ih resim!!!
titlovi su mi bili namesteni tek kad sam promenio onaj FPS broj!!!

hvala na informacijama!!!!
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 17:02
Nema na čemu.
Što se tiče divx playera ne znam zašto ne bi očitao titlove, da budem iskren nisam još imao priliku koristiti se divx playerima, ali mislim da bez problema učita titl ako je istog imena kao film i ako su titlovi u sub ili srt formatu. AKo ti je titl u txt formatu pretvori ga u sub ili srt preko SubtitleEditora
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.