| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Robin of Sherwood aka Robin Hood (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Robin of Sherwood aka Robin Hood (1984)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2011 u 23:12 |
|
Robin of Sherwood aka Robin Hood ( 1984) Autor serije: Richard Carpenter Žanr: Akcija, Fantazija, Drama Država: UK Jezik: Engleski Serija ima 24 epizode u 3 sezone. (1 sezona 5 epizoda) (2 sezona 6 epizoda) (3 sezona 13 epizoda) Peter Llewellyn Williams ... Much (24 episodes, 1984-1986) Robin od Lokslija je izabran od strane mističnog Lovca Herna da postane njegov " sin" i zaštitnik potlačenih. Okupivši oko sebe grupu drugara on se bori na gerilski način protiv Normanskih diktatora, naročito protiv Šerifa od Notingema i njegovog zamenika Gi de Gizburna. Kasnije ga nasleđuje Robert od Hauntingdona, odbegli plemić. Serija obiluje snažnim elementima starih religija, crne magije i fantazije. Prevode uradio rvalsorim Ažurirao mahoni - 03.Rujan/Sep.2011 u 23:25 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2011 u 17:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 11:05 |
Moja neobaveštenost je toliko sramotna da postaje i bolna ... skida se...javim utiske ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |