| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2011 u 19:21 |
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)![]() Žanr: Drama, Ljubavni, SF Režija: Michel Gondry Jezik: Engleski Uloge: Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood, Mark Ruffalo, Kirsten Dunst Trajanje: 108 min Džoel (Keri) otkriva da se njegova bivša devojka Klementina (Vinslet), sa kojom je bio u vezi dugo godina, podvrgla psihijatrijskom eksperimentu u kome se briše njeno sećanje na Džoela. Frustriran idejom da se njegova bivša devojka ne seća vremena koje su proveli zajedno, Džoel se prepušta istom procesu kod doktora Hauarda Mercvejka (Tom Vilkinson) kako bi našao način da povrati njenu memoriju. Pošto je u pitanju proces koji evoluira, veći deo filma odigrava se unutar Džoelovog uma i njegovog sećanja na prve dane njihove strasti. Dok doktor i njegovi saradnici (Kirsten Danst, Mark Rufalo, Elajdža Vud) prolaze kroz lavirinte Džoelovog uma, on shvata da ne želi da zaboravi Klementinu i namerava da napusti proces. Izvor: http://film.krstarica.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0338013/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 15:11 |
|
Meni je film bio bolji posle prvog gledanja. Sad mi je malo dosadan i naporan. A ni Kejt ni Dzim Keri mi nekako nisu odgovarajući za te uloge.
Ideja je dobra, i lepo je izrežirano, ali meni je sve to kasnije ređanje scena iz prošlosti i paralelni prikaz stvarnosti i uopšte ceo taj tok brisanja memorije koji traje valjda ceo sat od filma, bio naporan i razvučen, Glumci su mi odbojni, nema među njima hemije, nisu mi "legli" u ovim ulogama. |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 16:54 |
|
Pogledao opet Eternal Sunshine of Spotless Mind. Isto kao predlagač sam ga gledao davno, slabo sam se sjećao većine filma a kraja se uopšte nisam sjećao pa je i meni dobro došlo ovo da obnovim malo gradivo. Prvi put mi je bio dobar, dobar mi je i sad, možda sam ga jedino sad doživio manje neobičnim ili manje kreativnim zbog predznanja koje sam imao o filmu. Nije bio dosadan, brzo je proletio, nije ni čudo što se kraja nisam sjećao pošto ga praktički i nema. Ostalo je otvoreno na meni da zamislim dalji tok događaja.
Dovoljna je osmica za ovaj put.
|
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 18:47 |
Slažem se.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 21:35 |
|
Odgledah konačno i Večiti sjaj i za razliku od prvog puta, mnogo sam ga bolje svarila. I dalje mi mnogo smeta premisa/ okosnica filma, ali pošto sam znala da će se to desiti, bilo mi je lakše da je progutam i uživam u ostalom, tj samoj realizaciji, tako sa sam na kraju bila čak i prilično zadovoljna/ zamalo oduševljena. Od mene ovog puta dobija 7,5/10. Dobio bi i više, ali kao i Stoletu i meni je nedostajalo više hemije među glavnim akterima.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2021 u 22:53 |
|
Jedan od omiljenih filmova.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |