| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Léon aka Leon: The Professional (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Léon aka Leon: The Professional (1994)Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2011 u 18:55 |
|
Léon
aka Leon: The Professional (1994) Žanr: Krimi, Drama, Triler Režija: Luc Besson Jezik: Engleski Uloge: Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman, Danny Aiello Trajanje: 110 min Leon je imigrant, koji živi povučenim i mirnim životom, pije samo mleko, međutim, njegovo zanimanje je profesionalni ubica. U njegovoj zgradi stanuje mala Matilda, dvanaestogodišnja Njujorčanka, koja živi tužan život s porodicom. Njen otac je kriminalac i čuva drogu za korumpiranog policajca Normana. Jedino zbog čega je devojčica srećna je njen mlađi brat. Otac joj uleti u nesuglasice s Normanom i iz osvete njegov tim poubija celu porodicu. Preživi jedino Matilda, koja je u tom trenutku bila u prodavnici. Ubrzo sigurnost nalazi u stanu neobičnog suseda. Kada sazna čime se njen novi prijatelj bavi, zamoli ga da joj osveti brata, a Leon vrlo dobro zna kako treba da postupi u takvoj situaciji. Trudi se na sve načine da Matilda odustane od osvete, međutim, njegova želja da je izvuče iz problema je bezuspešna. U isto vreme, korumpirani policajac želi da ukloni jedinog svedoka ubistva, malu Matildu. Izvor: http://www.tvprogram.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0110413/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
smfgreat
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Belgrade Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 19:20 |
|
Odlican film. Gledao ga davno svakako. Sad ponovo skoro i opet sam odusevljen
|
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 23:47 |
|
I ja se danas odlucih ga pogledam posle sto godina , msm da sam ga zadnji put i gledao na nekoj piratskoj vhs kaseti.
Nisam ni znao da postoji produzena verzija.
Sve u svemu sjajan film !
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2022 u 00:10 |
|
Gledah ga dva puta, i devedesetih, ponovih ne sto sam zaboravio radnju, vec zbog toga bas to sto si i naveo, i ja sam gledao VHS, mislim da je 20 i nesto minuta duzi, remasterovan, itd, u sustini tu su Amerikanci nesto svirali u frulu pa su nastali ti rezovi, ali sve je to nebitno, sto bi rekli lektira.
Ažurirao AlexDeLarge - 21.Prosinac/Dec.2022 u 00:26 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |