Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim Red Dwarfa!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim Red Dwarfa!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hmrkovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hmrkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim Red Dwarfa!
    Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2003 u 01:14

Dakle ,ako netko ima za prodati divixe epizoda Red Dwarf-a (Crveni Patuljak na HTV-u) moze  mi poslati ponudu na:

hmrkovic@yahoo.com

Zivim u HR,Sl.Brod.

U obzir dolaze i druge zanimljive TV serije (Fawlty Towers,Blackadder,Only fools and horses i slicno,zatim dokumentarci bbc-a itd...)

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2003 u 01:53

nemam ono, ali ti savjetujem da si kupiš tv karticu, (ako nemaš) neku bolju i onda si snimaj.

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2003 u 11:08
NukeImam ti ja film crna guja.Evil SmileEvil SmileEvil SmileNuke
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2003 u 16:44
Ja Simpsonse! Sa HTV-a
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2003 u 09:54
Iman ja šta se njavljaš
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.