| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Entourage (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Entourage (2004)Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2011 u 00:43 |
|
Entourage Opis: Entourage je polusatna humoristična serija HBO-a čiji je izvršni producent Mark Wahlberg (koji gostuje u prvoj epizodi), a bavi se svakodnevnim životom zgodnog mladog glumca Vincenta (Vincea) Chasea i njegove trojice prijatelja - Erica, Drame i Turtlea - u današnjem Hollywoodu. Serija se oslanja na iskustva ljudi iz filmske industrije, pa i Wahlbergovo, kako bi prikazala razuzdani život zvijezda, koji udara u glavu, kao i koliko je teško ostvariti istinski odnos i umjetničku ispunjenost u brzom svijetu šoubiznisa. Entourage je sniman na nizu lokacija u Los Angelesu i priča priču o četiri dugogodišnja prijatelja iz newyorškog Queensa koji dijele uspone i padove brzog hollywoodskog života. Ovdje su rizici veći, a novac i iskušenja nadmašuju sva njihova očekivanja. Fiktivna priča odvija se u stvarnom svijetu losangeleskih filmskih studija, noćnih klubova i vila, a kroz život četvorice prijatelja, koji zajedno žive, jedu i zabavljaju se u hollywoodskoj vili plaćenoj novcem od Vinceovih filmova, prolaze mnogobrojni glumci i zvijezde. Nagrade: Serija je dosad osvojila 6 Emmyja (među ostalim 2007. i 2008. Jeremy Piven u kategoriji najbolji sporedni glumac u humorističnoj seriji) i još 20 nominacija, Zlatni globus (također Jeremy Piven) i još 12 nominacija, BAFTA-u 2007. u kategoriji najboljeg inozemnog programa te još niz nagrada i nominacija strukovnih udruga. Uloge: Adrian Grenier Kevin Connolly Kevin Dillon Jerry Ferrara Jeremy Piven Debi Mazur Samaire Armstrong Bernardo Verdugo Leighton Meester Trejler za 8. sezonu izvor: HRT |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2011 u 02:03 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2011 u 21:09 |
|
hvala
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |