| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Beautiful Ordinary Aka Remember The Daze (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
fiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Ferrari Fan Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Bački Petrovac Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Beautiful Ordinary Aka Remember The Daze (2007)Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2011 u 15:57 |
|
aka Remember the daze Žanr: Komedija, Drama Godina: 2007 Država: SAD Trajanje: 101 minuta Uloge:Amber Heard, Alexa Vega, Luka Apt... IMDB link ![]() Radnja filma: U jednom od Američkih predgrađa, gomila klinaca završava školu i počinje leto 1999, piće i droga u ogromnim količinama. Ovo je uvid šta im se izdešavalo u zadnja 24 sata posle završetka škole... Trailer: Prevod napravio: Fiko Prevod se nalazi OVDE |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 16:36 |
|
fiko hvala za temu i prevod |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 19:16 |
|
Ovo izgleda da je loša kopija Dazed and Confused (1993) Richarda Linklatera smješten nekih dvadesetak godina u budućnost
Ženska je bar mogla ime filma malo promijeniti da ne liči na gore navedeni klasik ![]() EDIT: Vidim da i ovdje dijele moje mišljenje ![]() http://shareddarkness.com/2008/06/02/remember-daze-dvd.aspx Ažurirao Nameless One - 17.Lipanj/Jun.2011 u 19:20 |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |