| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Camelot (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Camelot (2011)Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2011 u 20:04 |
|
Glume: Jamie Campbell Bower, Eva Green, Joseph Fiennes, Tamsin Egerton, Peter Mooney, Clive Standen, Philip Winchester IMDB Spartacus je prvi hit Starza, pretplatničke kabelske mreže (čitaj: nema oglašivača, ima apsolutne slobode) manje poznate zbog genijalne, ali rano otkazane komedije Party Down. Ista mreža sada donosi novu povijesnu dramu, koju njeni autori najavljuju kao “priču ispričanu na način koji još niste vidjeli.” No ako pod time misle na obilato pojavljivanje sisa, CGI krvi i karikaturalno nasilje, to smo negdje već vidjeli. Radnju kao takvu vjerojatno ne treba posebno spominjati, no Starz u opisu kaže da “zaboravimo sve što znamo o Camelotu.” Što bi nakon bezbroj adaptacija, što filmskih, što televizijskih, mogao biti problem. Krešimir Vinšćak serijala.com |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2012 u 12:13 |
|
Još jedna od "varijacija na zadatu temu". Odgledah je (za dobre svinje nema loših pomija
), ali me nije nešto oduševila. Glumac mi nikako nije za Artura , a s obzirom da se sve vrti oko njega ni serija nije mogla da ostavi dobar utisak.Mislim da je problem što sam iz detinjstva ponela sliku Šona Konerija kao Artura i time postavilaneki "kriterijum" za sve Arture ![]() Jedan jedini i neponovljivi ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |