Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rango (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rango (2011)

Rango

Rango (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Rango

Godina:

2011

Žanr:

animirani, obiteljski, komedija, avantura, western

Trajanje:

107 min

Režija:

Gore Verbinski

Scenarij:

James Ward Byrkit
, John Logan
, Gore Verbinski

Glavne uloge:

Johnny Depp
  >  Lars
Johnny Depp
  >  Rango
Alfred Molina
  >  Roadkill
Ian Abercrombie
  >  Ambrose
Ned Beatty
  >  Mayor
Harry Dean Stanton
  >  Balthazar
Gil Birmingham
  >  Wounded Bird
Claudia Black
  >  Angelique
James Ward Byrkit
  >  Cousin Murt
James Ward Byrkit
  >  Curlie
James Ward Byrkit
  >  Gordy
James Ward Byrkit
  >  Knife Attacker
James Ward Byrkit
  >  Papa Joad
James Ward Byrkit
  >  Rodent Kid
James Ward Byrkit
  >  Waffles
Blake Clark
  >  Buford
Isla Fisher
  >  Beans
Bill Nighy
  >  Rattlesnake Jake
Timothy Olyphant
  >  Spirit of the West
Stephen Root
  >  Doc
Stephen Root
  >  Merrimack
Stephen Root
  >  Mr. Snuggles
Ray Winstone
  >  Bad Bill
Abigail Breslin
  >  Priscilla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rango (2011)
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2011 u 22:52

Žanr: Animirani film

Scenario: John Logan (Gladiator, 2000.), Gore Verbinski, James Ward Byrkit (Fractalus, 2010.)

Režija: Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, 2003.)

Glavne uloge: Johnny Depp (Rango/Lars), Isla Fisher (Beans), Abigail Breslin (Priscilla), Ned Beatty (Mayor), Alfred Molina (Roadkill), Bill Nighy (Rattlesnake Jake), Timothy Olyphant (Spirit of the West), Ray Winstone (Bad Bill)

Godina proizvodnje: 2011

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 107 min

Sinopsis:
Za kameleona glumca koji je oduvek želeo da igra heroja, Rango (Johnny Depp) je pronašao publiku kojoj je heroj zapravo i potreban. On se pretvara da je čovek od zakona u žednom gradu po imenu Prašina. Uskoro shvata da postoji razlika između glume i stvarnog života i primoran je da se suoči sa sopstvenim problemima identiteta i spozna smisao pravog prijateljstva. Mora da dovrši svoju potragu i raskrinka zaveru koja stoji iza nestašice vode u čitavom gradu. To je uloga života ali ona sa sobom nosi puno opasnosti i još više rizika!
Rezime: Možda nije tako šarmantan kao što misli da jeste - i svakako nije za decu - ali Rango je pametan i kreativan izdanak lepe animirane zabave.

Official site
IMDB.COM

happynovisad.com

Ažurirao icemaher - 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:11
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2011 u 22:38
Ovo jedva čekam da pogledam. Trailer je super.
Na vrh
NekiBaja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NekiBaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2011 u 22:57

Pogledao sam ga ja, jedno 3 puta. Jes' da je bio screener ali sam se odusevio.

Ima toliko poveznica i fazona sa Fear and Loathing in Las Vegas, ko ga nije gledao propustice dosta toga,ali opet je strasan crtic.

I ono sto odusevljava je nacin na koji su ga napravili.

Ažurirao NekiBaja - 17.Travanj/Apr.2011 u 22:59
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 20:37
Crtić je ekstra. Žena i ja smo se oduševili. Ipak, moram priznati da ovo ipak nije crtić za djecu jer ima toliko fazona i referenci na druge filmove (Strah i prezir u Las Vegasu i špageti vesterni prije svega LOL) da to današnji klinci jednostavno ne kontaju. Kad gledate Ranga imate osjećaj da gledate Johnny Deppa kako glumi LOL Skinuli su ga u originalu, onako smotanog i zbunjenog kako to samo on zna glumiti LOL Animacija je u najmanju ruku perverzna. Glumci koji daju glasove su neki od mojih omiljenih i odradili su fenomenalan posao. Odličan posao, Verbinsky. A sad nam daj Bioshock kako dolikuje Big smile

And now... We ride! LOLLOLLOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2011 u 14:45
Napisala sam u dnevniku da me nije kupio. Embarrassed Nisam gledala Strah i prezir u Las Vegasu (ili se bar ne sećam da jesam LOL) pa ne mogu da pričam o tim silnim aluzijama, no svejedno, ostaje da mi je simpa i ništa više od toga.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2011 u 17:22
Meni je Rango fenomenalan. Svakako ne zaobići.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 00:33
Složiću se svime što je rekao Nameless. Sjajno, fantastično, crtani za preporuku. Jedino mi se nije svidela preterana akcija na kraju. Možda je ima da deca ne zaspe u bioskopu, ali džabe im ta akcija kad ovo i nije baš za decu, makar ne neku mladju. Ocena 9 od 10
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Jugiboy View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Jugiboy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 10:48
Gledao ponovo posle preko 10 godina. Neverovatno kreirana galerija likova, duhovito, vrh animacije. Slažem se sa faithlessmary da je masovna akcija na kraju pokvarila celinu.
Na vrh
MarkoMarkc View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoMarkc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 16:41
Stvarno odlican crtani, Dzoni Dep pravi izbor za glas Ranga Smile
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 18:21
Stvarno su savršeno uklopili animaciju lika tog kameleona sa Deppom i obrnuto, pride mi se dopala i mjuza, priča već kako-tako.
Na vrh
MarkoMarkc View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoMarkc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 23:54
Da uklopljeno je neverovatno, verovatno su ga i pravili na osnovu Depa.
Na vrh
Strazar View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Strazar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2026 u 23:31
Odlican je animirani film i ja se slazem Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.