| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Romanze in Moll aka Romance in a Minor Key (1943) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Romanze in Moll aka Romance in a Minor Key (1943)Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2011 u 21:25 |
|
Romanze in Moll (1943)
- Romanca u molu -
http://www.imdb.com/title/tt0036316/
Režija: Helmut Käutner
Klasični ljubavni trokut žene državnoga činovnika Madeleine,
Pariz, krajem 19. vijeka. Madeleine, udana za državnog činovnika,
Predložak za film 'Romanca u molu' je bila kratka
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 00:27 |
|
Jedan od onih filmova u kojima ništa nije savršeno, osim njih samih. Neko bi rekao da su i žene takve, ali to je rizična izjava, pa bolje da je prećutim... Znači, poznata priča o ljubavnom trouglu (koji glup izraz), osrednje odglumljena, osim Mihaela koji ovde daje besplatne časove udvaranja, Madlena je nekako nemački hladna i neuverljiva, sporedni likovi stereotipni, višak patetike... Međutim kad se to sve smućka, dobije se stvarno retko uspela melodrama. Valjda je razlog u tom večnom pitanju gde prestaje potreba za slobodom, a počinju dužnost i obaveza. Madlena je tragičan lik, ali je činjenica da sama kroji svoju tragediju. Kneginjo, bravo za najavu i pogledaj film, verujem da će ti se dopasti. Prevod na http://titlovi.com/titlovi/romanze-in-moll-aka-romance-in-a-minor-key-121897/ |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |