Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Puma-anime
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Puma-anime

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Paul Van Dyk View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paul Van Dyk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Puma-anime
    Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 22:47

Sigurno se pitate sta je puma-anime?puma je ustvari moj manga(strip)kojeg crtam!ali traim sponzore ljude koji mi mogu dalje pomoci!zivm u Bosni u gradu Tuzli!

Posjetite moj website www.puma-anime.50megs.com nije bas gotov!ali cu se potruditi da ga sto prije sredim i osim mojih slika moci ce te i procitati najnovije vijesti iz svijeta anime, manga!imate tu moju sliku koju sam ja CRTO!i poslo na konkurs kod www.lminfo.hr pod yugioh likovni radovi!mozete je i tamo pogledati!ali radije odite na moj website:)

Imam u planovima i druge mange da ctram i radim vec na tome!

Ako mi kako mozete pomoci ili preporuciti kome se javiti, javite se mi na mail boris_pejic@yahoo.de ili na mob 0038761411797!

bb
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.