Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Clannad  (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Clannad (2007)

Clannad

Clannad (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Clannad

Godina:

2007

Žanr:

drama, animirani, komedija, ljubavni, fantazija

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:

Mai Nakahara
  >  Nagisa Furukawa
Yûichi Nakamura
  >  Tomoya Okazaki
Ryô Hirohashi
  >  Kyou Fujibayashi (voice)
Akemi Kanda
  >  Ryou Fujibayashi (voice)
Daisuke Sakaguchi
  >  Youhei Sunohara (voice)
Mamiko Noto
  >  Kotomi Ichinose (voice)
Houko Kuwashima
  >  Tomoyo Sakagami (voice)
Kikuko Inoue
  >  Sanae Furukawa (voice)
Ryôtarô Okiayu
  >  Akio Furukawa (voice)
Ai Nonaka
  >  Fuko Ibuki (voice)
David Matranga
  >  Tomoya Okazaki
Luci Christian
  >  Nagisa Furukawa
Machiko Kawana
  >  Botan (voice)
Atsuko Enomoto
  >  Yukine Miyazawa (voice)
Satsuki Yukino
  >  Misae Sagara (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Clannad (2007)
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 21:12
Clannad  (2007-2008)

Broj epizoda: 22 + 2*S
Žanr: Drama, Fantazija, Romansa
Studio: Key/Kyoto Animation
Godina: 2007/2008

Okazaki Tomoya, učenik trećeg razreda, delikvent u očima drugih, jednog dana upoznaje usamljenu devojku po imenu Nagisa. Ona ponvalja treći razred jer je previše odsustvovala sa časova usled bolesti, te sada više ne poznaje nikoga pošto su svi njeni prijatelji završili školu. Njena želja je da ponovo pokrene pozorišni klub koji je ugašen odlaskom poslednjih članova, u čemu joj Tomoya pomaže. Usput se sprijateljuju sa nekoliko drugih devojaka i saznaju njihove priče. Time počinje ova priča o prijateljstvu, porodici i ljubavi.

Ažurirao CSInvestigator - 28.Srpanj/Jul.2013 u 16:55
Na vrh
Kostap5 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kostap5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2014 u 16:13
Započeo sam pravljenje titlova:
-Sezona 1: Titlovi
-Sezona 2: Titlovi

Ažurirao Kostap5 - 22.Ožujak/Mar.2014 u 23:24
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2015 u 02:50
Prijatelj mi je rekao da su svi kojima je preporučio anime oduševljeni i da je druga sezona, koja je daleko bolja od prve, za plakanje, što me je naravno i privuklo. Big smile Prva sezona je prilično dosadna, na početku je zanimljivo dok iščekuješ da saznaš koja devojka je duh i svaka ti je sumnjičava, a kad saznaš, sledi prava dosada. One morske zvezde kao pozivnice za venčanje načisto smoriše, kao i pozorišni klub... Dead Zato bih svima preporučio da premotaju dosadne scene iz prve sezone i pohvataju samo najbitnije. Jedino je vadi to što se glavni likovi - Okazaki i Nagisa polako zaljubljuju jedno u drugo, a nikako da neko od njih dvoje napravi prvi potez, dok se u međuvremenu druge devojke lepe za Okazakija ko muve na govno. LOL

S vremena na vreme prikazuju misterioznu devojku sa robotom, o čemu mi ništa nije bilo jasno. Mislio sam da je robot Tomoja koji je umro, međutim, bio sam blizu. To je zapravo druga dimenzija, robot je nešto kao Okazakijev klon, a devojka mnogo podseća na Nagisu, pa možete zamisliti ko je. LOL Ono što se događa u 22. epizodi je srceparajuće i neopisivo rečima. Smile

Druga sezona - Clannad: After Story, pa sad, ona je već potpuno druga priča! Gotovo je svaka epizoda dobra koliko i 22. epizoda prve sezone. Više u temi za drugu sezonu.

Ažurirao NikolaJe - 14.Listopad/Oct.2015 u 03:00
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.