| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fox - Prva - ima li gde video streaming? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fox - Prva - ima li gde video streaming?Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 00:33 |
|
Pratim redovno Survivor VIP ovaj sad novi, i po nekad na kablovskoj slika koci, zeza ne mozes gledati, pa me zanima jel postoji negde na netu da mozes gledati fox uzivo? Ima i kod nas na Sitel, ali kasno pustaju...
P.S. navijam za Katarinu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 09:58 |
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 11:29 |
Jos jednom hvala tebi i bagziju koji mi javio na pm. Jbt nervira me ovo na sitel daju prevod, pa sad ne znam gde da gledam ![]() ![]() Narocito ona emisija povratak u civilizaciju je haos na sitel, taj voditelj usta ne moze da zatvori idiot, isto kao da gledas film sa ruskom sinhronizacijom . P.S. Prati li jos neko ovo? Meni je super, prvi put gledam ovakvo nesto ![]() |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 12:03 |
|
pogledaj lega The Amazing Race...meni je to najbolji reality...ostale ne gledam..
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 13:37 |
|
Ranije sam mogao pratiti fox na atlantic bird 3, sad vise ne mogu, valjda su kodirali kanal. Jel ima negde free ili mora program za otkljucavanje. Ako ima free pisite gde, ako treba program i otkljucavanje posaljite mi na pm kratak opis kako.
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 14:11 |
|
Ja ne gledam, ali razmišljam da počnem.
Možda ovih dana skinem sa neta 1. dan, baš da vidim kako je to, mada verujem da je dobro, pošto ga svi hvale.
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 14:21 |
|
Pa i nije lose, mada ja pratim samo dane kad su borbe i to, a one emisije su mi dosadne. Ali VIP, a za vecinu ljudi onamo nikad cuo :) Meni je simpaticna Bojana za sad, i moj zemljak Knez (samo da ne blesavi sa kuvanjem onoliko).
![]() A vjerovatno televiziji vise odgovara u 20h, ali i meni nekako odgovara u to vrijeme. Mislim kad je liga sampiona da pomjere malo, ne znam tacno. A imas i reprizu, mislim i 2 puta, pa pogledas program kad je. |
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 15:28 |
|
Hahaha, knez i kuvanje, smesan mi je. Kaze jednom ja vam se ne mesam svaka vam cast, a posle na kraj dodaje jos zacine
![]() BTW Toni nam je car, nisam pratio njegovu karijeru uopste, ali za survivor je kao rodjen, ima snagu brate, svaka cast. Ne znam za ove strane survivore koliko traju, ovo mi nekako premalo 40-50 min dnevno ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 16:40 |
|
bagzi, na ovu IN televiziju veceras ide 11 epizoda, a ona je sinoc bila na foxu, tako da mi ta televizija ne vredi. Veceras treba 12 da ide
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |