Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fox - Prva - ima li gde video streaming?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fox - Prva - ima li gde video streaming?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fox - Prva - ima li gde video streaming?
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 00:33
Pratim redovno Survivor VIP ovaj sad novi, i po nekad na kablovskoj slika koci, zeza ne mozes gledati, pa me zanima jel postoji negde na netu da mozes gledati fox uzivo? Ima i kod nas na Sitel, ali kasno pustaju...

P.S. navijam za Katarinuinlove
LOL
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 09:58
http://www.rtvin.com/
imas tu live stream, a daju Survivor, u 20h je obicno, ne znam koci li ovdje.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 11:29
Originalno postovano od strane Alexander Supertramp Alexander Supertramp piše:

http://www.rtvin.com/
imas tu live stream, a daju Survivor, u 20h je obicno, ne znam koci li ovdje.
hvala ti, samo mi cudno zasto u 20h? Na foxu ide u 22h?
Jos jednom hvala tebi i bagziju koji mi javio na pm. Jbt nervira me ovo na sitel daju prevod, pa sad ne znam gde da gledamLOLLOLLOL Narocito ona emisija povratak u civilizaciju je haos na sitel, taj voditelj usta ne moze da zatvori idiot, isto kao da gledas film sa ruskom sinhronizacijomLOL.

P.S. Prati li jos neko ovo? Meni je super, prvi put gledam ovakvo nestoBig smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 12:03
pogledaj lega The Amazing Race...meni je to najbolji reality...ostale ne gledam..
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 13:37
Ranije sam mogao pratiti fox na atlantic bird 3, sad vise ne mogu, valjda su kodirali kanal. Jel ima negde free ili mora program za otkljucavanje. Ako ima free pisite gde, ako treba program i otkljucavanje posaljite mi na pm kratak opis kako.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 14:11
Ja ne gledam, ali razmišljam da počnem.
Možda ovih dana skinem sa neta 1. dan, baš da vidim kako je to,
mada verujem da je dobro, pošto ga svi hvale.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 14:21
Pa i nije lose, mada ja pratim samo dane kad su borbe i to, a one emisije su mi dosadne. Ali VIP, a za vecinu ljudi onamo nikad cuo :) Meni je simpaticna Bojana za sad, i moj zemljak Knez (samo da ne blesavi sa kuvanjem onoliko). Smile
A vjerovatno televiziji vise odgovara u 20h, ali i meni nekako odgovara u to vrijeme. Mislim kad je liga sampiona da pomjere malo, ne znam tacno. A imas i reprizu, mislim i 2 puta, pa pogledas program kad je.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 15:28
Hahaha, knez i kuvanje, smesan mi je. Kaze jednom ja vam se ne mesam svaka vam cast, a posle na kraj dodaje jos zacineLOL
BTW Toni nam je car, nisam pratio njegovu karijeru uopste, ali za survivor je kao rodjen, ima snagu brate, svaka cast.
Ne znam za ove strane survivore koliko traju, ovo mi nekako premalo 40-50 min dnevnoConfused
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 16:40
bagzi, na ovu IN televiziju veceras ide 11 epizoda, a ona je sinoc bila na foxu, tako da mi ta televizija ne vredi. Veceras treba 12 da ideLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.