| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Hobit" ipak ostaje na Novom Zelandu |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Hobit" ipak ostaje na Novom ZelanduObjavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 17:04 |
||
Snimanje filma "Hobit" Pitera Džeksona, odlagano zbog sukoba sa sindikatom glumaca, ipak će biti rađeno na Novom Zelandu pošto je postignut sporazum s američkim studiom. Ovu vest saopštio je novozelandski premijer Džon Kej. Posle dvomesečnog spora koji je skoro prerastao u državno pitanje, vlada u Velingtonu pristala je na nove ustupke da bi snimanje "Hobita" zadržala na svom tlu. Snimanje filma u dva dela, u produkciji studija Vorner Bros po romanu Dž.R.R. Tolkina koštaće 500 miliona američkih dolara. Vorner Bros će, zauzvrat, promovisati Novi Zeland u reklamnoj kampanji za "Hobita". |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 17:05 |
||
![]() |
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 17:22 |
||
|
Acane zar ti nije bolje to sve stavljati u jednu temu zvanu "Hobit" nego svaki dan otvarati teme, hobit se snima, hobit se ne snima...itd...
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 17:28 |
||
|
pa da sam znao da će ovako nešto da se dešava, verovatno bi to i uradio. Nisam vidovita, ne znam ni ja koja baba, pa da gledam u pasulj i da "čitam" kakve probleme nosi novi dan....
Kome se ne sviđa, nek ne čita, ili ako je protiv pravila foruma, nek me neko upozori.... |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 17:29 |
||
|
Dečki, chill out...
![]() U prijevodu: Fight! Fight! Fight! Fight!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sync i prijevod: nebojsa66 ![]() Ažurirao nebojsa66 - 29.Listopad/Oct.2010 u 17:32 |
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 17:30 |
||
|
Samo sa pitao, nemoj se odmah ljutiti...
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |