Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Tortured (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Tortured (2010)

The Tortured

The Tortured (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mučeni

Godina:

2010

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

79 min

Režija:

Robert Lieberman

Scenarij:

Marek Posival

Glavne uloge:

Zak Santiago
  >  Younger Cop
Fulvio Cecere
  >  Detective Berger
Erika Christensen
  >  Elise Landry
Samantha Gutstadt
  >  Woman in Condo
Paul Herbert
  >  Baliff
Viv Leacock
  >  Officer Patterson
Jesse Metcalfe
  >  Craig Landry
Bill Moseley
  >  John Kozlowski
Alfonso Quijada
  >  Clerk
Darryl Scheelar
  >  Officer Alvarez
John R. Taylor
  >  Pastor (as John Taylor)
Stephen Park
  >  Man in condo
Bill Lippincott
  >  Galligan
Peter Abrams
  >  Judge Stanley
Thomas Greenwood
  >  Ben Landry

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Tortured (2010)
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 14:46

The Tortured (2010)

Žanr: Horor, Triler

Režija: Robert Lieberman

Jezik: Engleski

Glumci: Erika Christensen, Jesse Metcalfe, Bill Lippincott

Trajanje: 79  min

Skrhkani otmicom i ubistvom sina, Elise i njen muž Craig bivaju dodatno uznemireni činjenicom da će čovek odgovaran za to biti prerano oslobođen. Oni zaključuju da ih je krivični sistem izneverio adekvatnim nekažnjavanjem monstruma koji je odgovoran za svu njihovu bol, pa stoga odlučuju da ga kidnapuju i drže kao taoca u podrumu udaljene seoske kuće, gde nameravaju da mu nanesu što više boli ne bi li mu se osvetili. Elise i Craig čvrsto veruju da je osveta "oko za oko, zub za zub" ne samo opravdana, već će uz pomoć nje izlečiti i mentalne rane.

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1017464/

Prevod uradio BaglyasPeter

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 15:44
Kako mi je ovaj film promaknuo...izgleda dobro.....danas se gleda...hvala CSI na ovim temama, pola filmova otkrijem ovako preko ovih tema...Clap
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 18:13
Evo odgledao film i što reći....uf, težak film za gledanje...Nakon ovakvoga filma odmah moram pogledati neku lijepu komediju...nisu ovakvi filmovi za meneLOL.....glumci su u filmu odlični, radnja dobra, i ima odličan preokret na kraju...dosta slično filmu SAW...Ali početak filma, ona krađa djeteta me jako pogodila, sad će mi trebati par dana da se oporavim...mislim da neću više gledati ovakve filmove...LOL....ali film je dosta dobar za nekoga tko može podnijeti ovakvu tematiku, ja eto to baš i ne mogu...ocjena od mene 7....@BaglyasPeter odličan prijevodClap

Ažurirao outside - 26.Listopad/Oct.2010 u 18:17
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 20:59
Twisted Pictures je odlicna kompanija za twisted filmove Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.