Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - “Šišanje“ najgledaniji domaći film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

“Šišanje“ najgledaniji domaći film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: “Šišanje“ najgledaniji domaći film
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 17:28

“Šišanje“ najgledaniji domaći film

Od premijere 6. oktobra u Sava centru film "Šišanje“, reditelja Stevana Filipovića i producentske kuće "Hypnopolis“, najgledaniji je film u domaćim bioskopima, sa čak 30.000 gledalaca.

Distributeri su saopštili da je broj gledalaca rezultat prikazivanja u pet beogradskih bioskopa: Tuckwood Cineplex, Ster Cinemas, Kolosej multiplex, Dom sindikata i Roda Cineplex u kojima se od premijere film prikazuje, kao i u Ster Cinema u Podgorici.

Ideja za film nastala još krajem 2006, scenario napisan 2007. godine, a bavljenje jednom od važnih i aktuelniih tema, učinil0 je da film "Šišanje", posebno posle događaja 10. i 12. oktobra, postane neka vrsta hronike sadašnjosti.

Jako mi je drago što je “Šišanje“ za tako kratko vreme postalo najgledaniji srpski film ove godine. To pokazuje da je uspela naša namera da pravimo komunikativan, moderan film, prvenstveno namenjen publici i bioskopima. Stravične eksplozije nasilja na ulicama Beograda i u Đenovi su još jedan dokaz koliko je ovom društvu potreban ozbiljan razgovor na sve one teme o kojima 'Šišanje' govori“ prokomentarisao je Filipović.

„Žao mi je što nas poslednji događaji čine još aktuelnijim.
Nadam se da ćemo se svi zamisliti i nad njima i nad filmom i da će se stvari početi popravljati. Znam da me niko ne pita, ali čini mi se da bi bilo logično odložiti derbi na neko vreme i prvo smiriti situaciju, regulisati otvorena pitanja u vezi sa organizacijama tako rizičnih sportskih priredbi i delovanjem huliganskih grupa, pa onda organizovati derbi na koji će moći doći svi koji vole fudbal. Ja sam u toj grupi“, rekao je Branislav Jević, producent i saradnik na priči filma „Šišanje“.

Činjenica da se film bavi temom koja je regionalni pa i globalni problem stavila je "Šišanje" u žižu interesovanja ljubitelja filma i medija u regionu, a jedan od najpoznatijih filmskih kritičara Hrvatske Nenad Polimac u Jutarnjem listu objavio je svoje viđenje filma.

b92.net

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bozidar_1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bozidar_1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 22:56
Viljuska Se Drzi U Lijevu Ruku
budala
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 23:15
...Montevideo bi bio gledaniji(a i biće) da nije bilo problema sa trakama.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 23:43
nemam pojma, taj me Montevideo nesto i ne privlaci............. 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2010 u 01:46
Mislio sam na gledanost, ne znam da l' valja.
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2010 u 03:24
Ovaj jadni narod ce gledati sve sto mu se servira jer su masmediji sa svojim agresivnim nastupom ispiranja mozga, u sklopu šireg političkog projekta uspešno lišili mase svakog kritickog preispitivanja sažvakanih informacija koje mahom sadrže poluistine ili čak notorne laži koje se nameću kao Bogom dana istina.

Ako medijski tajkuni izreklamiraju govno koje se kotrlja niz brdo bez sumnje , to ce biti najgledanija stvar u Srbiji
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.