| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Retro Puppet Master (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Retro Puppet Master (1999)Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 15:49 |
|
Retro Puppet Master (1999) REDATELJ: David DeCoteau SCENARIST: Benjamin Carr, Charles Band (priča) ŽANR: Avantura/Romansa/Fantazija/Horror DRŽAVA: Amerika JEZIK: Engleski TRAJANJE: 90 min GLUMCI: Greg Sestero Andre Toulon Brigitta Dau Ilsa Stephen Blackehart First Servant Jack Donner Afzel Guy Rolfe Older Andre Toulon Robert Radoveanu Second Servant Vitalie Bantas Third Servant ... SADRŽAJ: Egipatski čarobnjak Afzel ukrao je tajnu života i bježi od zlog Egipatskog boga Sutekha. Nakon što mu se suprostave dvije Sutekhove sluge, Afzel ih lako ubija i započinje svoje putovanje u Pariz. Sutekh zatim "podiže" trojicu svojih starijih sluga, egipatske mumije i oni kreću u potragu za Afzelom. U isto vrijeme u Parizu, mladi Andre Toulon održava lutkarsku predstavu Danteove Božanstvene komedije poslije koje upoznaje pretučenog Afzela na kojeg je naletjela divna ambasadorova kćer Lisa. Nakon oporavka Afzel otkriva Toulonu da zna tajnu života, koji je isprva skeptičan po tom pitanju no shvativši da je Afzel iskren počinje učiti njegove moći. |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2011 u 01:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |