| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
O chyom govoryat muzhchiny aka What Men Talk About (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: O chyom govoryat muzhchiny aka What Men Talk About (2010)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2010 u 15:29 |
O chyom govoryat muzhchiny AKA What Men Talk About (2010) Žanr: Komedija
Režija: Dmitriy Dyachenko Jezik: Ruski Glumci: Leonid Barats, Aleksandr Demidov, Kamil Larin, Rostislav Khait, Nina Ruslanova Trajanje: 92 min ![]() O čemu pričaju muškarci? O čemu bi drugom, nego o ženama... Takođe i o poslu, o novcu, automobilima, fudbalu... ali u suštini, o ženama... Ako bi im dali 2 dana da ne rade i budu odvojeni od porodice, i ako bi ostavili za sobom sve brige i obaveze i krenuli na put - onda bi oni tokom ta dva burna i avanturistička dana, budite sigurni, razgovarali o mnogim temama... Mnoge žene mogu naučiti puno toga o sebi iz tih konverzacija... ![]() IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1595366/ Prevod radi morph.kuja Ažurirao CSInvestigator - 12.Listopad/Oct.2010 u 15:52 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2011 u 21:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |