| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prime Suspect (1991) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
MajaG72
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 26.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 449 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prime Suspect (1991)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2010 u 23:00 |
|
Prime Suspect (1991) (TV) Režija: Christopher Menaul Žanr: Krimi, drama, misterija, triler Uloge: Helen Mirren ... DCI Jane Tennison Linda La Plante je napisala scenario za "Prime Suspect" nakon otkrića da u policiji radi samo 7 ženskih inspektora. Intervjuisala je jednu od njih, DCI Jackie Moulton, koja joj je postala inspiracija za DCI Jane Tennison, a koju igra Helen Mirren. U produkciji Granada Television, Prime Suspect je premijerno prikazan na televizijskoj mreži ITV, aprila 1991., dve epizode po dva sata (uključujući i reklame), emitovane preko noći zaredom. Počinje otkrićem tela mrtve devojke u stanu. Slučaj koji je dodeljen DCI Sheffordu - veoma cenjenog među kolegama, čini se otvoren i zaključen. Ali tada Shefford iznenada umire od srčanog udara. Viši detektiv Jane Tennison, dobija šansu da radi na slučaju istrage ubistva i lobira da ga zameni. Međutim, ostatak tima koji pretežno čini muški deo populacije, dočekuje je veoma negostoljubivo, naročito najbolji prijatelj pokojnog kolege, detektiv Otli. "Prime Suspect" ne govori o tome ko je to uradio, već dokazati da je to uradio. Koliko god se trudila, Jane Tennison teško pronalazi dokaze koji će biti dovoljni da ga osudi. Ona takođe mora da se suoči sa mogućnosti da je možda, samo možda nevin. Na kraju skuplja dovoljno dokaza da optuži George Marlowa i na taj način dobija simpatije tima. Slučaj se ponovo otvara u "Prime Suspect 4, Scent of Darkness", kada se pojavljuje sličan slučaj dok je Marlow u zatvoru. Evo jedan objedinjeni trailer. Ažurirao MajaG72 - 19.Listopad/Oct.2010 u 23:35 |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 02:07 |
|
Unapred se radujem prevodima za sve delove,posto vidim da si najavila......
![]() Ažurirao novy78 - 27.Rujan/Sep.2010 u 02:10 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 23:38 |
|
Hvala MajaG72 za prvi deo prevoda serije Prime Suspect, Helen Mirren je neponovljiva Gledala sam davno cijelu seriju odusevila me je. Titl mozete preuzeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/prime-suspect-108801/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |