| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wittgenstein (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wittgenstein (1993)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2010 u 19:03 |
|
Wittgenstein (1993)
http://www.imdb.com/title/tt0108583/
izvor:inter.okr.
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 19:28 |
|
Hvala mita53 za prevod filma Wittgenstein (1993) Titl mozete preuzeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/wittgenstein-108317/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2010 u 12:43 |
|
Fascinantno jednostavan a toliko kompleksan i filozofski nastrojen film da dostiže samo savršenstvo u opisivanju lika i dela jednog takvog filozofskog genija poput Ludwig Wittgenstein-a...
Citiraću sjajan komentar kolege mita53, koji je i uradio prevod: "Zaista je uzbudjujuce kako je jarman napravio film od reci, film o filozofiji, dobar film, dijalog je jedinstven, scenografije nema, pokreta gotovo da i nema, uglavnom krupni kadrovi i razgovor. uostalom, wittgenstein je poznat po definisanju jezika i jezicikih granica i bilo bi nepimerno dati bilo kom drugom elementu filmskog izraza primat nad dijalogom , jezikom, recima." Ništa za dodati. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |