Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A njima je konobarenje teško
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A njima je konobarenje teško

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A njima je konobarenje teško
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2010 u 22:13

Teško vam je na poslu? Pogledajte ovo radno mjesto!

Ako ste mislili da vam je jako teško jer morate ustati oko sedam ujutro, biti u uredu oko pola osam, sjediti osam sati za računalom, razmislit ćete još jednom nakon što vidite nešto što bismo mogli nazvati najgorim poslom na svijetu.

Radnik na dalekovodu mora se popeti na visinu od 540 metara da bi njegov radni dan tek počeo. Do visine od 480 metara vozi ga lift, a ostatak puta mora odraditi sam, bez posebne zaštite i s teretom od oko 13 kilograma. Taj teret je zapravo torba s alatom. Ako nešto zaboravi, teško da će se vratiti na zemlju po to.

Ako i nije najgori, sigurno je jedan od najopasnijih poslova na svijetu. Nama se zavrtjelo u glavi samo gledajući video, a vi sami provjerite pretjerujemo li.

P.S. A Nebojši i Bagziju je teško raditi u kavani. deki2

tportal.hr
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2010 u 22:40
Ja se bojim visine ja ne bih mogao to raditi... Al zato dobro konobarim! LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2010 u 22:58
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Al zato dobro konobarim! LOL

lepo je kad ljudi veruju u sebe, ali ponekad bi ipak trebalo da budu i realni LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2010 u 22:59
Nema tih para za koje bih se ovako pentrao po toj anteni. bup

Ažurirao jafforidza - 15.Rujan/Sep.2010 u 23:00
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2010 u 23:03
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Al zato dobro konobarim! LOL

lepo je kad ljudi veruju u sebe, ali ponekad bi ipak trebalo da budu i realni LOL

Bojo, spamaš, ajde briši svoje spamerske postove! LOLLOLLOL

I nisam čuo da se žališ kako loše konobarim kad ti donosim litre i litre t'ge za jug! Tongue

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2010 u 23:06
ajme meni, počelo mi se vrtit od samog gledanja klipa...bojim se visine, i ne bi ovo radio da mi ne znam što ponude....ufaaa
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 00:44
Cek, neko je to sastavio tamo jos dok nije bilo rucke za pentranje.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.