| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Red (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Red (2010)Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 23:27 |
|
Red
IMDb Official site Release Date: 15 October 2010 Genre: Action | Comedy Director: Robert Schwentke Writers: Warren Ellis (story and characters), Cully Hamner (illustration), Erich Hoeber & Jon Hoeber (screenplay) Cast: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Karl Urban, Richard Dreyfuss, Brian Cox, Julian McMahon & Helen Mirren Temeljen na kultnom stripu Warrena Ellisa i Culyja Hammera u izdanju kuće DC Comics, 'Red' je eksplozivna akcijska komedija u kojoj glume Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich i Helen Mirren. Frank, Joe, Marvin i Victoria nekad su bili vrhunski agenti CIA-e, ali zbog tajni koje znaju Agencija ih se sada želi riješiti. Suočeni s podmetnutom optužbom za ubojstvo prisiljeni su iskoristiti svu svoju lukavost, iskustvo i timski rad da bi bili korak ispred svojih progonitelja i ostali živi. Da bi dokazali svoju nevinost nemaju drugog izbora nego krenuti na nemoguću misiju na kojoj će morati provaliti i u glavno sjedište CIA-e gdje će otkriti jednu od najvećih zavjera i prikrivanja u povijesti Vlade. Ažurirao Titivillus - 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:45 |
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 12:55 |
|
Stigao novi, nabrijaniji trailer
![]() i charachter posteri |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 01:25 |
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 06:56 |
|
Po meni je film extra.
Smejao sam se na dosta scena. Dosta scena su dobro urađene. Gluma je perfektna. Priča solidna. Ali dobro mi je lego film, pa 10/10. I PREPORUKA
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 23:36 |
|
Izlečila sam se od fjaska zvanog Frozen. Odgledala sam RED i Brusa
![]() Činjenica je da kad glumi Brus meni ocena filma odmah ide visoko, ali ovaj film mi je baš legao. Smejala sam se, zabavila, uživala...Naravno, ne tražite dubokoumnost i ne analizirajte mogućnosti određenih akcionih scena...samo se opustite i uživajte u akcionoj komediji ![]() Neke scene su me baš baš oduševile, a i sama priča. Penzionisani agenti 3 različite agencije zajedno u akciji: super mi je scena na početku kad Brus iskače iz onog pandurskog auta, a scene tipa "sve je u redu, ali tako dugo nikoga nisam ubio..." , scene sa prasetom koje Marvin nosa sa sobom , kad Marvin puca u onog na kraju "Je li ti sad lakše?" "Jeste. Idemo na palačinke?" ...i poslednja scena sa plutonijumom u kanisteru ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 24.Listopad/Oct.2010 u 23:37 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 01:02 |
|
Takodje pozitivne kritike i od mene, sve je na mestu, pored Green Zone, za mene jos jedan odlican film u 2010.
Gluma Johna Malkovicha je apsofakinglutli(pisanje u stilu Debre Morgan - Dexterove sestre ) predobra, kralj, crkavao sam od smeha, kakve grimase pravi jaooooo ludak![]() 10/10 jbt, 2 meseca nisam pogledao film ![]() Ažurirao icemaher - 26.Listopad/Oct.2010 u 17:46 |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 04:38 |
|
Meni se takodje film svideo.Posle onih sranja od Expendables,Salt i A-Team konacno nesto dobro slicne vrste
![]() Slazem se da je Malkovich odglumio za cistu 10ku ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 10:01 |
|
A šta kažete za Marvinovu kuću? Jeste li i vi rekli vaaaaauuuuu
![]() ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2011 u 22:33 |
|
Dobar film, gluma iznad proseka. Brus odličan.
Drugačija, ali odlična akcija.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2011 u 14:11 |
|
Fora film, ali ništa posebno, tipična akcijska komedija...U filmu ima par smiješnih scena, ali nije me film nešto pretjerano nasmijao...John Malkovich je odlično odglumio, i najjači je lik u filmu....Ona glavna glumica je neuvjerljiva i baš mi je nekako slabo odglumila....Uglavnom, gledljiv film, no ništa posebno...Tko voli akcijske filmove, ovaj će mu se svidjeti....
|
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2014 u 18:18 |
|
Red (2010) ![]() Žanr: Akcija, Komedija, Krimi Trajanje: 111 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Ruski Režija: Robert Schwentke Scenario: Jon Hoeber, Erich Hoeber Uloge: Bruce Willis ... Frank Moses Mary-Louise Parker ... Sarah Ross Karl Urban ... William Cooper Rebecca Pidgeon ... Cynthia Wilkes Morgan Freeman ... Joe Matheson John Malkovich ... Marvin Boggs Helen Mirren ... Victoria Špijunska akcijska komedija. Frank Moses umirovljeni je agent CIA-e. Živi sam, mirno, bez uzbuđenja i bez zadovoljstva. Jedino što ga veseli su sve češći i sve dulji telefonski razgovori s mladom službenicom koja se bavi umirovljenicima, a ured joj je u Kansas Cityju. Ni Sarah nije ravnodušna prema Franku, iako se nikad nisu vidjeli. Štoviše, smatra da su joj razgovori s njim, uz čitanje špijunskih romana, jedino zadovoljstvo u životu. Radeći dosadan uredski posao, mašta o putovanju u Čile. Kad Frank najavi da će doći u Kansas, Sarah i ne sluti kakav će biti njihov prvi susret... I da će njezin život više sličiti romanima koje čita, nego onome kako je do tada živjela... Film Red nastao je prema stripu Warrena Ellisa i Cullyja Hamnera, a scenarij su napisali Jon Hoeber i Erich Hoeber, koji su tri godine kasnije, nakon velikog uspjeha filma, napisali i nastavak, Red II. Film je režirao njemački redatelj koji radi u Americi, Robert Schwentke (Tattoo, The Time Traveller's Wife, Flightplan, R.I.P.D.), kojemu je ovo bio prvi američki projekt. Red je bio nominiran za Zlatni globus kao najbolji film. Glumačka ekipa je nenadmašna - Bruce Wilis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich koji je uspio stvoriti lik stalno na rubu karikature ali nikad ne prelazi tu granicu, a poseban je dragulj u filmu Helen Mirren, čijim pojavljivanjem kao da film dobije i drugu atmosferu, pa se od špijunske akcije pretvara u šarmantnu špijunsku komediju. izvor: HRT |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |