Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Homer Simpson najbolji TV lik u posljednjih 20 god
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Homer Simpson najbolji TV lik u posljednjih 20 god

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Homer Simpson najbolji TV lik u posljednjih 20 god
    Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:13

SIMPATIČNI žuti pivopija i obožavatelj krafni Homer Simpson proglašen je najboljim televizijskim i filmskim likom u posljednjih 20 godina, a zvijezda kultnog američkog crtića "Simpsoni" u anketi provedenoj u časopisu Entertainment Weekly čitateljima je draži i od megapopularnog čarobnjaka Harryja Pottera i ubojice vampira Buffy.

"Ljudi se mogu poistovjetiti s Homerom, zato im je i drag"

Razlog tome je, prema mišljenju tvorca serije Matta Groeninga, to što su se milijuni ljudi mogli poistovjetiti s luckastim i dobroćudnim Homerom i njegovom poznatom frazom "D´oh". "Ljudi se mogu poistovjetiti s Homerom. On ide glavom kroz zid, odlučan u namjeri da ostvari svaku svoju suludu želju i impulzivnu misao koja mu padne na pamet. Njegova je ljubav prema bilo čemu jednostavno zabavna", rekao je Groening u razgovoru za Entertainment Weekly.

Homera, Harryja i Buffy slijede Jocker, Hanibal Lecter i Spužva Bob Skockani

Simpsoni su jedna od serija koja se najviše prikazivala u udarnom terminu, emitirala se u više od 90 zemalja, a trenutno na malim ekranima u Americi obožavatelji prate 21. sezonu. Nakon Homera, Pottera i Buffy, na listi najboljih filmskih i televizijskih likova našli su se i Tony Soprano, glavni lik slavne mafijaške dramske serije, zatim poznati zločinac Joker kojeg je u posljednjem nastavku o Batmanu glumio Heath Ledger. U prvih deset našla se i "prijateljica" Rachel Green odnosno Jennifer Aniston, simpatični Edward Škaroruki, glavni lik istoimenog filma Tima Burtona, zatim Hanibal Lecter kojeg je u kultnom filmu "Kad jaganjci utihnu" utjelovio slavni britanski glumac Anthony Hopkins, jedna od glavnih protagonistica popularnog filma "Seks i grad" Sarah Jessica Parker, donosno lik ljubiteljice cipela Carrie Bradshaw te Spužva Bob Skockani, lik iz popularnog crtića.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:23
hahahah potpuno zasluženo,,,bravooooo homeeer....Clap
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:25
Originalno postovano od strane outside outside piše:

hahahah potpuno zasluženo,,,bravooooo homeeer....Clap

Nebojša se slaže s Vanjskim... LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:28
ma homer je stvarno najjači lik,,koje ima fore,legenda.....i normalno da se slažeš sa vanjskim,,sa mnom se moraš složiti,jer sve što kažem,kažem kako je..LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:29

ma homer je stvarno najjači lik,,koje ima fore,legenda.....i normalno da se slažeš sa vanjskim,,sa mnom se moraš složiti,jer sve što kažem,kažem kako je..LOL

Nebojša se ne slaže s ovom izjavom jer je preumišljena... Mislim, Vanjski... LOLLOLLOLLOL

Ali Nebojša potvrđuje činjenicu da je Homer prezakon!

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:30
zašto moraš odgovoriti na moj post,,tako samo nastaje spamLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:32
Nebojša ne pravi spam, on konstruktivno razgovara... LOLLOLLOL

Za sav spam si kriv ti! LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:35
a nebi baš rekao,,mislim da smo obojica jednako krivi...LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:38
Dobro, Nebojša priznaje, i on je malo kriv za spamanje... Dosta više onda, ovo je tema o Homeru... LOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:41
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

malo kriv za spamanje... Dosta više onda...

e moj nešoo kasno si se sjetioLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:43
Još možemo spasiti. Nebojši je najbolje kod Homera kad je u onoj jednoj starijoj epizodi vrištao jer je imao traumu iz djetinjstva... Preluda epizoda, ali svaka ima nešto... ILi kad glumi gospodina... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:45
daj mi reci koji je to nastavak pa da pogledam,,obožavam homerove fore...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:46
Ne sjećam se sad točno, to sam gledao na TV-u pa onda nisam ni zapamtio koja epizoda... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 01:48
pa šta si onda uopće spominjao taj nastavak,,,ma.......sad mi se gleda....a on ne zna................ma.........LOL
Na vrh
3smele3 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 3smele3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 11:33
eee ja sam bas sinoc odgledao  5, 6 epizoda. I bila je ona sa detektorom lazi, kad eksplodira. Smejao sam se ko budala. 
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 11:53
Originalno postovano od strane 3smele3 3smele3 piše:

eee ja sam bas sinoc odgledao  5, 6 epizoda. I bila je ona sa detektorom lazi, kad eksplodira. Smejao sam se ko budala. 

kolega koja sezona?
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 12:22
Vas dvojica ste NEPOPRAVLJIVI...
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 12:55
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

misliš?LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 13:06

Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

misliš?LOL

To mi govori moje osmo (spamersko) culoLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 13:15
hahahah dobra...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.