Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Opet gola i trudna Monika Beluči
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Opet gola i trudna Monika Beluči

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Opet gola i trudna Monika Beluči
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 00:29
Glumica Monika Beluči (45) se sa "stomakom do zuba" po drugi put razgolitila za naslovnicu italijanskog izdanja časopisa "Vanity Fair".

Odevena samo u crni brushalter od čipke i ogrnuta satenskim plaštom, Monika je ponosno pokazala svoj šestomesečni stomak, dok je pre šest godina pozirala potpuno naga.

"Odlučila sam da se ponovo slikam jer želim da ženama širom sveta pokažem da i u ovim godinama nije teško postati majka. Za žene koje zatrudne u mojim godinama kažu da su hrabre, ali ja se ne osećam tako, ja sam samo srećna."

Monika kaže da joj muž Vinsen Kasel (45) velika potpora i da je stalno pored nje.

"Kada sam ga upoznala imao je samo 28 godina godina i bio je neobuzdani dečko, koji se sada pretvorio u brižnog oca i supruga."

Par je u braku od 1999. i već ima šestogodišnju ćerku Devu.

Slavna Italijanka je samo jedna od poznatih trudnica koje su se na ovaj način slikale za naslovnice, a sve je počelo sa Demi Mur 1991. godine.

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 02:12
meni se ovo ic ne dopada...
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 02:25
Nikad nisam razumeo ovakve stvari, valjda to rade zbog para! Confused
Ne znam kome ovo može da godi muškarcima sigurno ne.
Možda kod žena ima prođu, majčinstvo i te stvari...
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 09:46
Kod mene nema prođu.
Uživam kada vidim zgodnu trudnicu u haljinici malo iznad kolena,lepo doteranu i slično, ali golotinja u trudnoći nije nešto što kod mene može da dobije aplauz Wink
Za mene ovo nije "podrška" ili šta već za majčinstvo. Ako je želela da "pokaže da i u ovim godinama nije teško postati majka." mogla je to komotno uraditi i pristojno obučena.
Meni je ovo više u fazonu "vidite kako se može dobro izgledati čak i kad ste trudne" što je meni iskreno rečeno smešno. Trudnoća je posebno stanje za ženu i činjenica da stvara novi život u sebi treba da je ispunjava dovoljnom srećom da je sve ostalo nebitnoWink
I naravno, kad je već trudna pa ne može da snima, onda da se pojavi u medijima na način na koji može.

Mimo svega ovog, izluđuje me "reklamiranje" trudnoća i dece slavnih ličnosti. Često se pitam da li iko od njih uopšte zna šta znači stvoriti novi život i biti roditelj ili se i na to odlučuju zbog još jednog marketinškog trika?! (ne tvrdim, samo se često zapitam)

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 09:53
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Kod mene nema prođu.
Uživam kada vidim zgodnu trudnicu u haljinici malo iznad kolena,lepo doteranu i slično, ali golotinja u trudnoći nije nešto što kod mene može da dobije aplauz Wink
Za mene ovo nije "podrška" ili šta već za majčinstvo. Ako je želela da "pokaže da i u ovim godinama nije teško postati majka." mogla je to komotno uraditi i pristojno obučena.
Meni je ovo više u fazonu "vidite kako se može dobro izgledati čak i kad ste trudne" što je meni iskreno rečeno smešno. Trudnoća je posebno stanje za ženu i činjenica da stvara novi život u sebi treba da je ispunjava dovoljnom srećom da je sve ostalo nebitnoWink
I naravno, kad je već trudna pa ne može da snima, onda da se pojavi u medijima na način na koji može.

Mimo svega ovog, izluđuje me "reklamiranje" trudnoća i dece slavnih ličnosti. Često se pitam da li iko od njih uopšte zna šta znači stvoriti novi život i biti roditelj ili se i na to odlučuju zbog još jednog marketinškog trika?! (ne tvrdim, samo se često zapitam)

Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 10:15
Ovo je isto ko kad Ceca izvede decu na svom koncertu, pokaže ih ogromnoj masi zaluđenih ovaca, a onda ih izvede sa bine. Nije mi jasan taj postupak, kao ni ovo, pa taman bilo u pitanju samo "održavanje" u medijima. Confused
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 10:24
Baš zato i kažem da se često pitam da li su pravili i rađali decu samo radi marketinga. Mnogo mi smrdi na to, ali kao večiti optimista sa neuništivom verom u ljude ipak želim da verujem da su svesni toga da je roditeljstvo ipak nešto mnogo uzvišenije od slave....od njih samih...od svega na svetu

Ažurirao bojanadj - 26.Ožujak/Mar.2010 u 10:24
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 18:47
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ovo je isto ko kad Ceca izvede decu na svom koncertu, pokaže ih ogromnoj masi zaluđenih ovaca, a onda ih izvede sa bine. Nije mi jasan taj postupak, kao ni ovo, pa taman bilo u pitanju samo "održavanje" u medijima. Confused

Ja te molim da je vise ne spominjes, i ne trosis ni tastaturu ni vreme ni prostor ovog foruma na '_u_ve svetice." Dead
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2010 u 00:38
Ja se izvinjavam LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.