Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novčana nagrada onome ko sam odgleda horor film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novčana nagrada onome ko sam odgleda horor film

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novčana nagrada onome ko sam odgleda horor film
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:38

Novčana nagrada onome ko sam odgleda horor film

Bolivudske filmadžije ponudile su jedinstveni izazov fanovima horor filmova – novčanu nagradu od 7.000 funti dobiće svako ko sam u bioskopu odgleda njihov poslednji natprirodni triler, "Phoonk 2", prenosi "Skaj njuz"

Phoonk 2", indijskog režisera Rama Gopala Varme, nastavak je istoimenog prvog dela serijala iz 2008. godine, a radi se o zlom duhu koji napada jednu porodicu.

"Svako ko kaže da ga taj film ne može uplašiti biće ostavljen sam u bioskopu", rekao je Varma na promociji filma u Mumbaju. Posetiocima koji prihvate izazov biti zakačeni monitori za praćenje rada srca, a oko njih će biti postavljene kamere, kako bi se osiguralo da su im oči otvorene tokom čitavog filma. Očitavanja sa monitora biće prikazivana uživo na ekranu izvan bioskopa, dodao je Varma, a ako izazivač odgleda film do kraja osvojiće 500.000 rupija, odnosno 7.000 funti.

Varma je sličan izazov postavio i uoči premijere prvog dela "Phoonka", ali je akcija otkazana nakon tvrdnji da je selekcija posetilaca nameštena.

blic.rs

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:39
e sad,kako ja dođem do tog bioskopa i da gledma ovo čudo i da uzmem pare LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:41
Odeš, sedneš, zažmuriš i čekaš kraj filma LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:42
BIĆU BOGAT!!!!!!! Pravac Mumbaj...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:44
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

a oko njih će biti postavljene kamere, kako bi se osiguralo da su im oči otvorene tokom čitavog filma.

Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Odeš, sedneš, zažmuriš
Confused
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:45
Da i ja sam ovo juce procitao u novine, da mogu sad odma idem. Nijedan horor meni ne bi uplasio toliko da moram da zazmurim ili da izadjem iz salu. Pa makar i ako probaju da me zajebavaju ne bi im upalilo. Ali znam da nisam jedini, ova mora da je neka fora. 

Ažurirao chlink - 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:45
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:47
Uuuu što bi mi ovih 7000 dobro sjelo.
Puuuuuno filmske trake još oni moraju potrošiti da bi mene natjerali da prekinem gledati film iz straha.
Gdje treba ići?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:47
Nije to samo da li ces se ti uplasiti ili ne,jednostavno ce ti pratiti rad srca i kad vide da ti je puls skocio biće "Izvoliti,tamo su vrata" LOL

Možemo mi pričati šta hoćemo,ja verujem da ih niko neće zajebati LOL

Ažurirao AcaN - 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:48

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:49
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

a oko njih će biti postavljene kamere, kako bi se osiguralo da su im oči otvorene tokom čitavog filma.

Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Odeš, sedneš, zažmuriš
Confused

Nisam video Embarrassed LOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:51
Brate, ja sam gledao "Ringu" oko 2:00 AM, potpuno sam u staroj kući negde u jesen... Znam, čuje se vetar napolju, granje od drveća se pomeraju, non stop nešto škripalo i moram reći da sam uživao. Potpuni užitak.
Uz ovaj "Paranormal activity" sam se dva puta uspavao...
Jedini film za koji se sećam da sam se "us**'o" je bio "Carrie" i to na SAMOM kraju.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:51

ma takva prica isla i za onu paranormalnu aktivnost 

rade ljudi marketing i nista drugo 

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:56
Ja mogu reći da sam kao klinac počeo da gledam horror filmove i da sam svašta odgledao,ali isto tako mogu reći da nema šanse da se desi da ne zatvorim bar jednom oči,ne samo ja,nego svi mi ovde koji gledamo horror filmove,ma znači nema šanse,da bi prošli.

- Armin van Buuren

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 20:22

pa brate mora da trepnes ako nista drugo AcaNholivud

imam druga koji je toliki flegman da mu i pamela bane na gajbu ne bi se taj uzbudjosao tako da ladno bi pokupio nagradu

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 20:28
Evo, ja se prijavljujem LOL

Vežbaću moju zen meditaciju sa otvorenim očima do projekcije LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 20:44
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

pa brate mora da trepnes ako nista drugo AcaNholivud

imam druga koji je toliki flegman da mu i pamela bane na gajbu ne bi se taj uzbudjosao tako da ladno bi pokupio nagradu

pa dobro,ond ga salji u Indiju LOL

Pam kontam da se treptanje,ne racuna LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 22:10
Prvi deo ima ocenu 4.2/10 na imdb...
Mozda da je korejski film, sa 3D efektima pa da se covek uplasi... Tongue ovako, cisto sumnjam...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 22:15
Ja bih za pare uradio sve,a i volim da gledam horor filmove,tako da bih mogao i ovaj horor sam da ogledamWink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 22:16
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Prvi deo ima ocenu 4.2/10 na imdb...
Mozda da je korejski film, sa 3D efektima pa da se covek uplasi... Tongue ovako, cisto sumnjam...

ja se uzdam u tu njihovu tehnologiju,pracenje rada srca i pokreta ociju,da nece niko uzetu tu nagradu LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 22:23
Ja bih njima platila samo da ne gledam Confused
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 22:33

Kad smo kod straha, ja sam se samo uplašio kada sam gledao"Leptiricu".Možda jbg što sam imao desetak godina.Ježio sam se uz"The omen".

Definitivno bih se prijavio.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.