Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - windowsi 7 i titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

windowsi 7 i titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
milly1961 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milly1961 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: windowsi 7 i titlovi
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 20:02
Na novo sam instalirao windows 7, nakon xp prof, ali mi sad titlovi koji su normalno radili na xp ne rade na sedmici, tj ovaj OS ih ne prepoznaje. Ima li tko pojma sto se desava jer je extenzija i dalje ostala ili srt ili sub. Da li nesto u svemu tome nije instalirano ili... ? Hvala svima koji imalo pomognu !
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 20:04
desni klik na file, open with i odaberi notepad, stavi kvacicu na
Citiraj always use selected program to open this type of files

ali pazi kako klikas, ako kliknes vise od 3 puta srusit ce se windowsi a komp ce ti umrijeti u groznim plamenim mukama

Ažurirao Sentinel - 06.Veljaca/Feb.2010 u 20:05
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
milly1961 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milly1961 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 20:14
Sorry sentinel ali ne ide !
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 20:20
prvi korak:

drugi korak:

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
milly1961 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milly1961 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 20:49
Sentinel, jos uvijek ne ide unatoč odrađenim tvojim uputama ???
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:18
Baci ti nama koju sličicu pa će nam biti lakše.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:23
Hajde ti jos jednom objasni sta je tocno problem????
Ne mozes otvorit .srt, .sub i ostale fileove?
Uradi kako sam rekao, desni klik na taj titl file, open with, choose default program, pronadji tamo notepad, klikni na njega JEDNOM, cekiraj onu kvacicu dolje lijevo i klikni na OK.
Otvorit ce se titl u notepadu i od sad pa na dalje i ubuduce ce se svi fileovi sa ekstenzijom koju je imao file na koji si kliknuo otvarat u notepadu.
I nemoj rec da to ne radi jer me samo pravis budalom.

edit:
Ako i dalje inzistiras da ne mozes otvorit file na ovaj nacin, otvori notepad (to valjda znas), i samo odvuci taj titl u otvoreni notepad. Otvorit ce se sam.

Ažurirao Sentinel - 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:29
Na vrh
milly1961 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milly1961 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:43
Sentinel, sorry sto sam dosadan i sto mi ne vjerujes, ali sve sam tocno napravio kako si napisao i zahvalan sam ti zaista,a najmanje mi je cilj pravit te budalom,ne daj boze,ali to mi stvarno ne radi. Cak u notepadu kad ga otvorim citam tekst titlova, stavim ekstenziju .sub, ne radi, stavim .srt, ne radi, skinem sve neradi, znaci u svim tim uvjetima kad pustim avi file, on radi super, ali bez prijevoda, i da sad ne ubacujem fotke svaki korak koji si opisao mi se slaze s tvojim objasnjenjem, ali konacni cilj nedostaje. Ako se jos cega sjetis bit cu ti zahvalan iako vec jesam i do sad, ali stvarno sorry na gnjavazi !!!
Na vrh
milly1961 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milly1961 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:58
Sentinel, prijatelju, rijeseno!!! Do sad sam film pustao sa WMP, a sad sam instalirao BS Player i odmah ni je radio kako treba, ne znam zasto WMP nije compatibilan sa mojim .srt i .sub. Hvala,hvala i jos jednom SORRY !!!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 22:04
lolcina...
pa sto ne rece da ga ne vidis u playeru...

aj super, nek radi
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 22:38
Važna obavjest za sve: Ne pokušavajte koristiti WMP za ništa teže od puštanja MP3-ca. LOL

Ažurirao iromafia111 - 06.Veljaca/Feb.2010 u 22:38
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 20:33
VobSub omogucuje pustanje titlova u bilo kom plejeru ukljucujuci i WMP12 na sedmici. Probao ja, radi. Trebalo bi i ffdshow da radi titlove isto.

Ažurirao higuy - 10.Veljaca/Feb.2010 u 20:34
Anima Candida
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.