Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc u vezi titla !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc u vezi titla !

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Deuce View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deuce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc u vezi titla !
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:14
Imam mali problem ...naime ,kada pokrecem .avi ile bez titla ,on radi bez problema ,ali cim podesim da automatski generise title u playeru mi se pojavljuje crna pozadina a vreme filma tece ,znaci nema slike ...o cemu se radi ?!
Ako neko moze da mi pomogne ,bio bih zahvalan da mi se javi putem PP ,jos jednom hvala !
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:24
niti si objasnio koji player koristis
niti si objasnio koje codece
niti si objasnio koji til...

i kako da ti netko pomogne?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Deuce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deuce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:40
Uh ,izvinjavam se na tome ...

U pitanju je Windows Media Player 11 
K-Lite mega codec pack 5.44
i svi titlovi u .sub ili .srt formatu ...ustari ne svi ,poneki !
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:41
hmm...
WMP mislim da nije nikome prvi izbor za gledanje filmova...
ajde skini jedan od ovih (google):
BSPlayer
GOM player
Media Player Classic

pa oprobaj s njima, ako onda ne bude radilo, tada stvarno imas problem, pa cemo vidit kako dalje.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Deuce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deuce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 16:38
MV2 player plus .njega koristim i sa njim nemam problema ...ali sam mislio da je neko imao iskustva sa ovim ,i strasno me nervira sto se to na WMP ponavlja samo sa odredjenim filmovima ,pa sam zato potrazio pomoc i zeleo da cujem vase misljenje !
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 16:48
rece ti sentinel vec batali WMP i predji na druge proverene plejere

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 17:01
strasnoooo!!!!!! kako neko moze da gleda film u GOM playeru?????

2 najbolja programa za gledanja filmova su KMplayer(pogotovo ovi noviji)
i Hainhachi-bukvalno sve vrste formata podrzavaju!!!!!! 

e da vam jasnije objasnim Program za gledanje filmova+program Time Adjuster==== KM player
ima dosta dobre opcije za sredjivanje i podesavanje titlova tj prevoda.
pozzz svima Evil Smile

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 22:06
Originalno postovano od strane Shander Shander piše:

strasnoooo!!!!!! kako neko moze da gleda film u GOM playeru?????

2 najbolja programa za gledanja filmova su KMplayer(pogotovo ovi noviji)
i Hainhachi-bukvalno sve vrste formata podrzavaju!!!!!! 

e da vam jasnije objasnim Program za gledanje filmova+program Time Adjuster==== KM player
ima dosta dobre opcije za sredjivanje i podesavanje titlova tj prevoda.
pozzz svima Evil Smile

Druze, ja sam do nedavno gledao filmove uz Bsplayer i sam ga toliko nahvalio, ali otkad sam instalirao win7, poceo je da mi ide na zivce. Mislim, isao mi je na zivac jos na Xp-u sa fontovima, jer pustis neki normalan film i prevod, i podesis font na primer 24, onda kasnije pustis neki 720p fajl i titl font se promeni u 72 ili 09. I na svako pustanje nekog filma ja moram da podesavam font size.Confused Takodje i poziciju gore dole na prevod.

Skinuo sam Gom player i sam prezadovoljan, nekako mi sliku daje cistu, prevod je UVEK na mestu, ni menja font size ni poziciju gore dole. Cak sto vise samo sam instalirao Win7 bez ikakvih kodeka je Gom pustao svaki fajl. Ali po naviku ja sam instalirao najnoviji klite i core avc. Takodje kao u bsplayer-u mozes korigirati tajming, ma sve pohvale. Svako ima svog omiljenog plejera.Wink
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 22:46
kao sto kazes "svako ima svog omiljenog plejera"
imao sam gom player citava 2 dana Smile posle sam skinuo km plejer i prezadovoljan sam... ono ok ako budes imao vremena skini  i probaj km...mislim da ima oko 14mb...e da zaboravi....jako mi je cudno kod gom plejera...slika je uvek kristalno cista...nije do kodeka (mislim) pozzz
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 22:56
koristim gom na win7 i prezadovoljan topla preporuka svima

Na vrh
Deuce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deuce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 23:06
Znam i za gom i za bs i za mv2 i sve ostalo ...
Hvala sto ste mi pomogli i direktno odgovorili na moje pitanje Confused !

Ažurirao RogueX - 30.Sijecanj/Jan.2010 u 23:07
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 23:37
Pronadji meni Tools / Options / Performance / Video Acceleration

E to "Video Acceleration" of "Full Video Acceleration" dovedi ga na "None".

Mislim za u video pleer.

Edit: Ne mogu ni ja da odolim a da dodatno ti ne preporucim da za gledanje filmova DivX, XviD, itd. ripove koristis BS, GOM, KM, MPC, itd.

a za DVD plejer je i moj prvi izbor.

Ažurirao prijatel-MKD - 30.Sijecanj/Jan.2010 u 23:42
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 23:46
Originalno postovano od strane RogueX RogueX piše:

Znam i za gom i za bs i za mv2 i sve ostalo ...
Hvala sto ste mi pomogli i direktno odgovorili na moje pitanje Confused !
Ona tuzna faca na kraju kaze da NISMO ti uopste pomogli. Pa daj brate reci daj primer daj link koji je taj prevod koji ti pravi problema, pa odmah cemo svi probati dali tako radi i kod nas. A ti u to vreme instaliraj najnoviji K-Lite Codec Pack 5.6.1 FULL, instaliraj GOM ili BS i probaj opetBig smile
Na vrh
Deuce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deuce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 00:28
Nema veze ...kako je bilo tako neka ostane ,imam mv2 i preko njega cu gledati filmove ...a mozda i ova verzija k-lite-a resi problem :) !
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 01:05
Originalno postovano od strane Shander Shander piše:

kao sto kazes "svako ima svog omiljenog plejera"
imao sam gom player citava 2 dana Smile posle sam skinuo km plejer i prezadovoljan sam... ono ok ako budes imao vremena skini  i probaj km...mislim da ima oko 14mb...e da zaboravi....jako mi je cudno kod gom plejera...slika je uvek kristalno cista...nije do kodeka (mislim) pozzz

KM player nije player, nego ripoff ostalih playera, koji negde radi dobro, a na mnogim mašinama loše ili nikako. Gom, BS , MPC rade svuda dobro ako imaš odgovarajuće codece, a vlc player radi svuda bez codeca

pozz
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 01:48
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Pronadji meni Tools / Options / Performance / Video Acceleration

E to "Video Acceleration" of "Full Video Acceleration" dovedi ga na "None".

Originalno postovano od strane RogueX RogueX piše:

Nema veze ...kako je bilo tako neka ostane !

Pa, ovaj... Mislim uvek, svako resenje je negde u opcijama. Titl kao titl je samo tekst i nema veze sa nedostatcima u pleeru.
Opcije su da bi svako mogao prilagoditi softver prema svoju kom. konfiguraciju.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.