Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eric Clapton dolazi u Beograd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eric Clapton dolazi u Beograd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eric Clapton dolazi u Beograd
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 09:12
E ovo jedva čekam...

Slavni britanski gitarista Erik Klepton nastupiće 9. juna u Beogradskoj areni, a informacija o koncertu u Srbiji potvrđena je i na njegovom zvaničnom sajtu. Muzičke sladokusce će sigurno obradovati i vijest da će Klepton u Beogradu nastupiti zajedno sa Stivom Vinvudom, starim prijateljem iz benda "Blind Faith“.

Svjetska turneja Erika Kleptona počinje 18. februara u Njujorku, a evropski dio turneje startuje 20. maja u Londonu, a do sada su potvrđeni i nastupi u Antverpenu, Parizu, Diseldorfu, Arnhemu, Berlinu, Malmeu, Hamburgu, Minhenu, Beču, Beogradu, Bukureštu i Istanbulu. Prema prvim najavama, Klepton će na evropskoj turneji svirati svoje najveće hitove iz solo karijere, kao i numere koje je snimio s bendovima "Derek and The Dominos“ i "Blind Faith“.

Erik Patrik Klepton, koji je rođen 1945. u engleskom gradiću Ripli, odavno je postao dio muzičke istorije - u silnim izborima je biran za jednog od najboljih gitarista svih vremena, a vlasnik je i neobičnog rekorda - jedini je muzičar koji je u rokenrol "Kuću slavnih“ primljen čak tri puta, kao solo izvođač i kao član supergrupa "The Yarbirds“ i "Cream“

Ažurirao PsOaligator - 11.Prosinac/Dec.2009 u 09:13
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 10:08

bupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbup

Dve muve jednim udarcem!!!

insaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsane

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 10:25
vedderveddervedderveddervedder
vedder
Sad znam gde ćemo se SIGURNO svi naći LOL
Mislim, nismo mi bilo ko, tako da to što će Eric i Stiv da sviraju na našem okupljanju je samo dokaz više LOLLOLLOL

Vi počnite sa planovima i dogovorima, mene sama pomisao na to tera da
bojanalovebojanalovebojanalove
LOL

p.s. Čudo, vidim da si pobrkao redosled smajlija...prvo ide insane , pa onda reaguje tvoja trošna srćka bup

LOL

LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 10:33

Nikako. Prvo ide nesves' bup

Onda dođe neverica Stern Smile

Onda psovanje majke američke što nije doš'o ranije dok je bio mlađi crnnica

Onda polako dođem sebi slušajući "the best of" buki2

E, onda tek ide insaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsaneinsane

Samo da mu ne rikne srčka do tadapupu

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 10:38
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Samo da mu ne rikne srčka do tadapupu

LOLLOL Stvarnopupu

Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
fuga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fuga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 22:28
A ja dodam za karte:
Karte za beogradski koncert Erika Kleptona i Stiva Vinvuda puštene su sredinom decembra u prodaju. 

Cene ulaznica za tribine iznose 3.300, 3.950, 4.950 i 5.950 dinara. Cena za parter je 3.490 dinara, a za fan pit 5.950 dinara, dok su najskuplje kare za ložu i njihova cena je 12.500 dinara.

Kupovina ulaznica može se izvršiti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, SKC - knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, Bilet Servis, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs .

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.