Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MOLIM pomoc oko 3vix-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MOLIM pomoc oko 3vix-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
domacin View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domacin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MOLIM pomoc oko 3vix-a
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2004 u 13:55
Ovako....kao sto i vecina radi skida filmove sa suprnove...i ako ste primjetili odredenu grupicu pod nazivom appleguru i njihov nacin filmova..tj filldvd rezolucija 3vix codecom...dakle...inace imam samo divx 5.1.1.pro, najnoviji xvid te ac3 filter..i sve filmove vrtim bez problema.....ali 3vix..filmovi idu samo preko qucik time playera...jedino ako nema codec 3vix instl...ali kada ga instaliram svi filmovi pocnu trzati...dakle kuzim da je neko sranje u codecima i njihovom sukobljavanju.to je moj prvi problem....da li tko zna kako to rijesiti..?...drugo...film THE SChOOL OF ROCK.u istoimenom formatu...je ok u orginalnoj velicini playera i filma..no cim puknem ful screen.....film dobiva kockice... on finta low ili fast motiona....no drugi fil THE CORE....radi savrseno....instalacijom 3vix codeca...ni jedan film ne rai tj..trzaju..i postoje kockice....ako tko zna kako molio bi vas da mi pomognete da rijesim te probleme...sto se tice ffdshowa...to ne zelim instalirati jer sam vec imao na kanti i nisam zadovoljan..hvala u naprijed..kanta je p4 1,6 ghz, 384 dimm, dvd -rw pioneer..dakle mislim da problem nije u masini..hvala unaprijed
doamcin
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2004 u 15:23
Ja imam isti problem sa filmom Lady Snowblood isto sam ga skinuo sa suprnove i isto ima nekoliko malih kockica čiji se polozaj mijenja svaku sekundu. Koristim codece ace...bla, bla pack.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2004 u 16:29

Originalno postovano od strane domacin domacin piše:

kanta je p4 1,6 ghz, 384 dimm, dvd -rw pioneer..dakle mislim da problem nije u masini..hvala unaprijed

A da probaš umjesto dvd-rw Pioneer staviti dvd-rw nec?

No ajd sad ozbiljno, nikad ćuo za 3vix, no kombinacija ffdshowa, divx 5,1 pro, ac3 i bsplayera nikad do sad mi nije zakazala. No opet, ja imam dvd-rw nec!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2004 u 21:17

pa iskopiraj film na hard!

DVD-RW tako i onako bi ga trebao sjebati!

Na vrh
domacin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domacin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2004 u 12:18
Film je iskopiran na hard..naravno to je ono sto uvijek napravim....adakle nije bitno da li je dvd-rw pioneer ili nec...dakle codeci su gore...divix 5.1.1. pro, najvoviji xvid i najnoviji ac3 filter...i samo to se korisiti....jer to vrti sve filmove...svi drugi packovi i slicno..mislim da nisu potrebni..isrobano...od nimmota, preko ace packa razlicitih drugih packova, preko ffdshowa..sve isprobano i navedena kombinacija je najbolja...dakle stvar je u tome. sto filmovi 3vix ostali rade u orginal i ful screen prewiu...osim THE SCHOOL OF THE ROCK....tocnije radi samo u orginal rewiu a ne u full screenu gdje se pojavljuju kockice...sto sam primjetio da se pojavljuje ovisno o vrsti kompresiranja tj..da li je lov ili fast motion..ali ne kuzim zasto sse to pojavljuje samo u ful screenu..ako netko ima pravi savjet volio bi da me savjetuje..a ne nesto poput promijeni dvd-rw !!!! Hvala unaprijed...
doamcin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.