Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dexter (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dexter (2006)

Dexter

Dexter (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dexter

Godina:

2006

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

James Manos Jr.

Glavne uloge:

James Remar
  >  Harry Morgan
Michael C. Hall
  >  Dexter Morgan
Jennifer Carpenter
  >  Debra Morgan
C.S. Lee
  >  Vince Masuka
Desmond Harrington
  >  Det. Joseph 'Joey' Quinn
David Zayas
  >  Sgt. Angel Batista
Luna Lauren Velez
  >  Lt. Maria LaGuerta
Julie Benz
  >  Rita Bennett
Aimee Garcia
  >  Jamie Batista
Christina Robinson
  >  Astor Bennett
David Zayas
  >  Det. Angel Batista
Erik King
  >  Sgt. James Doakes
Luna Lauren Velez
  >  Capt. Maria LaGuerta
Geoff Pierson
  >  Deputy Chief Tom Matthews
Preston Bailey
  >  Cody Bennett

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dexter (2006)
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 20:41

Opis:

Kako čovek koji je zadužen da preko dana rešava neke od najsurovijih zločina u Majamiju čini te iste zločine tokom noći? Šta se dešava u gradu u kome serijske ubice imaju čoveka koji ih progoni? Gde je linija koja razdvaja heroja od serijskog ubice? Dexter je uvrnuta priča o policijskom forenzičaru koji svoje slobodno vreme koristi progoneći ubice koji su utekli pravdi. Da li je moguće da serijski ubica bude heroj?
Zasnovan na knjizi "Darkly dreaming Dexter", Dexter je neobična krimi / triler serija u kojoj glavnu ulogu ima Michael C. Hall ("Six feet under")). Siroče od četvrte godine on čuva užasnu tajnu, Dextera usvaja policajac Harry Morgan (James Remar, Sex and the City) koji prepoznaje Dexterove ubilačke tendencije i usmerava svog sina da kanališe svoju grozomornu pasiju ka ljudskoj vivisekciji na konstruktivan način.
Dexter postaje forenzičar u policiji Majamija, a tezgari kao serijski ubica sa ciljem, ubijajući počinitelje užasnih zločina koji su iznad zakona ili su se provukli kroz pukotine pravde. Poštovan član policije, savršeni gospodin i čovek koji obožava decu, teško je ne voleti Dextera. Iako je njegov nagon za ubijanjem nezaustavljiv, on se muči da odglumi normalne emocije koje uopšte i ne oseća i da sačuva svoj imidž brižnog, društveno odgovornog ljudskog bića. Dexter nas uvodi duboko u um ubice i tera publiku da se uhvati u koštac sa etičkom dilemom odlučivanja šta je ispravno, a šta ne. Osvetnička pravda i ubistvo se stavlja na probu, a rezultat može biti šokantan.

Žanr: drama, misterija, triler, kriminal

Izvor: Prijevodi-online.org

IMDB
TV.com

Link ka prevodima

Prevode za sezonu 5 rade: King Eric & dome_nasty Clap

Ažurirao icemaher - 05.Listopad/Oct.2010 u 22:30
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 21:30
Ova serija me iznenadila, koju napetost ima, kakve sve zanimljive epizode, možda se nekad desi da bude malo dosadno ali to kratko prođe, veći deo epizode je napeta situacija, uvek nešto iskrsne što će zamisliti ili njegove kolege ili njega kako da se izvuče iz problema. Sve u svemu fantastična serija, jedva čekam svaku epizodu... Trenutno pored NCIS, meni najomiljena serija. Hvala svima što prevode ovu odličnu seriju.
Na vrh
lydiasr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lydiasr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 22:51
Sta posle ovoga reci... 

Odavno se nije pojavila ovako dobra i napeta serija Big smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 01:16
meni je dexter najbolja serija,stvarno je pre genijalna...super da si otvorio temu jer ovakva ju serija definitvno zaslužuje..
Na vrh
lydiasr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lydiasr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 13:11
kako to niko da ne prokomentarise kraj 4. sezone?

maestralan zavrsetak, tek da ne znamo kako preziveti do 5. sezone Clap
Dexter Rules :)
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 14:06
Samo da pitam je li ova serija ozniljnija od CSI i slicnih ili je na tu foru?

Jer ako u krimi seriji svi rade sve , detektii su forenzicari, forenziraci su i nesto trece i svi sve znaju, a plus glavni like em briljantno reshi svaki slucaj, em ima 10 nazovi duhovitih opaski po epizodi, onda je to smejurija. Isto kao romanticne komedije, nit isu dovoljno romanticne da me taknu, niti su dovoljno komedije da vrsitim od smeha.

Izgleda da mnogo trazim, a? Confused
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
lydiasr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lydiasr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 15:42
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Samo da pitam je li ova serija ozniljnija od CSI i slicnih ili je na tu foru?

Jer ako u krimi seriji svi rade sve , detektii su forenzicari, forenziraci su i nesto trece i svi sve znaju, a plus glavni like em briljantno reshi svaki slucaj, em ima 10 nazovi duhovitih opaski po epizodi, onda je to smejurija. Isto kao romanticne komedije, nit isu dovoljno romanticne da me taknu, niti su dovoljno komedije da vrsitim od smeha.

Izgleda da mnogo trazim, a? Confused

ni nalik tome, moraces da pogledas pa da procenis,

ali imas moju najtopliju preporuku Smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 15:43
Napisao sam komentar tamo za sezonu 4, ali da i ovde vidite:
Spakovani su svi pojedinacni titlovi koji su bili prethodno prevedeni i postavljeni na sajt od: lydiasr, DextersLab, jafforidza, bocafun, dome-nasty, SekushiBoyo, Silfiriel, angels, PsOaligator

Serija je ludilo, kakav samo kraj, jaooooo, bas tuzno zavrsila sezona. Sigurno pocinje nova sezona tamo u septembar/oktobar, tako da mi ostaje samo da skinem onih 720p HD, pa da sve pogledam iz pocetka.

Mary, sve pise u prvom postu. Znaci Dexter je forenzicar u Miami Metro PD, koji uvek nadje nekog ko se je izvukao od osudjivanje/zatvora, znaci on trazi nekog ko je izvrsio krivicno delo, a nije osudjen(pustili ga na slobodu bez osude), pa fino lepo uzme resava pravdu u svoje ruke, pronadje gde zivi ta osoba, presretne ga, ubrizga inekciju u vrat i krene da ga resi slobodeLOL Pogledaj neces zazaliti, nije ni malo dosadna, svaka epizoda je sve bolja i bolja, uvek negde nesto zabrlja, uvek naidje na neku prepreku, pa ga neki prolaznik slucajno vidi, pa proba da sakrije dokaze itd....
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 15:50
ovo mi je trenutno omiljena serija. cini se kao da pisci znaju sta rade, svaka epizoda je odlichna i ima pricu za kojuj se ne moze reci da je isforsirana i nemastovita. pratim od prve epizode i zaista, koliko god da je svaka sezona drugacija od prethodne , ne gubi draz i chini mi se da je u nekim delovima samo bolja i bolja. namerno necu nista komentarisati (zbog ljudi koji nisu gledali), ali se nadam odlicnom nastavku u 5. sezoni
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 09:56
Nedavno sam si proglasio ovu seriju mojom Br.1. serijom.Thumbs Up, ma da sam u
početku bio skeptičan, Dexter i ekipa me oduševila. Preporuka svima.

Eat my shorts
Na vrh
lydiasr View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lydiasr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 11:47
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Napisao sam komentar tamo za sezonu 4, ali da i ovde vidite:
Spakovani su svi pojedinacni titlovi koji su bili prethodno prevedeni i postavljeni na sajt od: lydiasr, DextersLab, jafforidza, bocafun, dome-nasty, SekushiBoyo, Silfiriel, angels, PsOaligator

Serija je ludilo, kakav samo kraj, jaooooo, bas tuzno zavrsila sezona. Sigurno pocinje nova sezona tamo u septembar/oktobar, tako da mi ostaje samo da skinem onih 720p HD, pa da sve pogledam iz pocetka.

Hahaha... i ja posle svake sezone krecem od pocetka Smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2010 u 10:57
evo 2 promo za 5 sezonu, pa tko nije vidio...jedva čekam 5 sezonuSmile...prvi promo ništa ne otkriva,dok 2 otkriva kako će izgledati 5 sezona....pa tko ne voli spoilere,nek pogleda prvi,drugi nek ne gledaBig smile

Ažurirao outside - 31.Srpanj/Jul.2010 u 10:58
Na vrh
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:00
It's good to see you again, Dexter.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:12
Serija je odlična, ali ona njegova sestra mnogo psuje,
a ne zna da psuje.
Nervira me i njegova žena i ona crnkinja, ali njega obožavam!
Odlično glumi!

Što se tiče serije, od mene dobija 9/10.
Ocenu manje zbog ženskih uloga.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:09
Evo navukao se nešica na Dextera...LOLLOL

Ne znam zašto sam prestao gledati prvi put, ali žalim sada... Tongue

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:23
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Serija je odlična, ali ona njegova sestra mnogo psuje,
a ne zna da psuje.
Nervira me i njegova žena i ona crnkinja, ali njega obožavam!
Odlično glumi!

Što se tiče serije, od mene dobija 9/10.
Ocenu manje zbog ženskih uloga.
bagzi bagzi, sta je tebiLOL
Julie Benz je prelepa, kako moze da te nervira, stalno cujem kazu nervira ih kako prica, pa kako hocete da prica kao muskoLOLLOLLOL
Jos samo 1 day 7h 42m do pocetka sezone, yupiiiiiiiiiiBig smile

SPOJLER: svi koji niste pogledali sve 4 sezone do sad, NEMOJTE klikati na link ispod:
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/245/3/5/__dexter___season_5_poster_by_themadbutcher-d2xvw3h.jpg
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:49
Aha, moja primjedba je urodila plodom pa si dao link sadek.. LOLLOLLOLLOL
Šalim se, nećem stiskat iako sam već dva puta vidio poster... Prvi put slučajno, ali namjerno sam otvorio spoiler na PO i drugi put slučajno, ali nema veze... LOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:57
Pa nešo kud gledaš spoilere,ali ajde bar si počeo gledati dextera..moj plan je uspio....Big smile

imaš super potpisThumbs Up
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 21:01
Ah pa bilo me već sramota koliko mi govoriš gledaj, gledaj, ajde da te skinem s grbače... LOLLOLLOL

I imaš drugu temu za to... LOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 00:36
Da li je samo meni ova epizoda bila onako ne zanimljiva ili su je stvarno tako doziveli i ostali fanovi. Ocekivao sam puno i sam ne znam sta sve, da trazi ubicu ovo ono,  a on izgubio pamet skroz, tek sad se setio da joj je lagao previseLOL Nego nismo videli jel bacio svoju opremu za ubijanje u more ili nije, jel nastavlja da ubija ili?LOL Mozda ce  Debra poceti da ubija a Dexter da postane detektivLOL Stay tuned for next episode.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.