| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
American Movie (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: American Movie (1999)Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2009 u 00:25 |
|
American Movie (1999)
Režiser: Chris Smith Žanr: Documentary Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 107 min Mark Borchardt ... Filmmaker Tom Schimmels ... Actor in 'Coven' Monica Borchardt ... Mark's Mom Alex Borchardt ... Mark's Brother Chris Borchardt ... Mark's Brother Bill Borchardt ... Mark's Uncle 'American Movie' je priča o Marku Borchardtu, neovisnom filmskom režiseru, koji je odrastao na horror klasicima kao sto su The Texas Chainsaw Massacre i Night of the Living Dead. Boreći se sa svojim demonima (alkohol, hazard, disfunkcionalna obitelj), čvrsto je riješio da konačno završi svoj prvi ozbiljniji kratki horor film Coven, čije se snimanje odužilo preko tri godine. Pomažu mu svi redom iz kraja: porodica, prijatelji, čak i 82 godišnji ujak Bill, koji ulaže 3 000 dolara. Na meniju ovog dokumentarca su padovi i usponi, obitelj i prijateljstvo kao i humor, dovoljno da suosjećate s Markom, čak iako vas ne zanima snimanje filmova. Glavna poruka koju film šalje jeste "slijedi svoj san". 'American Movie' je odličan dokumentarni film o amaterskomu režiseru, koji je na Sundance Film Festivalu osvojio Grand Jury Prize. Ažurirao Kneginja - 26.Kolovoz/Aug.2013 u 16:13 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 16:24 |
|
Prevod je najavio Gaca62 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2013 u 18:43 |
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2013 u 23:04 |
|
Gledao sam ovo nekad prije, odličan dokumentarac. Vidio sam kasnije na imdb-u da je imao još kasnije nekih uradaka, znači nije odustao.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 21:02 |
|
Odličan i meni. E to su ljubav i strast prema filmu, preporuka.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |