| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
bsplayer problem sa titlovima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ostak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: bsplayer problem sa titlovimaObjavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 10:07 |
|
pozdrav, ovo je moj prvi post . za gledanje filmova koristim vlc media player, ali sam pre dva dana instalirao bsplayer koji jako dugo nisam koristio . zanimalo me je da li ima kakvih poboljsanja . prilikom ucitavanja titla zajedno sa filmom (nose isti naziv, sem ekstenzije titla) dobio sam kasnjenje oko pet i vise sekundi . sa vlc titl radi perfektno, probao sam u bs dok traje film da adjust-ujem titl ali to se desilo samo za jednu ili dve recenice, posle kao da se vratio na njegovo kasnjenje . nisam hteo da se bahcem jer volim vlc, ali mi se narocito svidja to sto se u bsplayer-u titl pokazuje ispod slike filma . pa ako neko zna kako da resim ovo, bicu zahvalan .
|
|
|
Wired were the eyes of a horse on a jet pilot . One that smiled when he flew over the bay .
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 12:54 |
|
Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom
Prvo podesi svoj titl preko ovih programa iznad, pa posle gledaj. To je par sekunda-minuta posao. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |