Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Last House On The Left (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Last House On The Left (2009)

The Last House on the Left

The Last House on the Left (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

kriminalistički, triler, horor

Trajanje:

110 min

Režija:

Dennis Iliadis

Scenarij:

Wes Craven
, Carl Ellsworth
, Adam Alleca

Glavne uloge:

Tony Goldwyn
  >  John
Spencer Treat Clark
  >  Justin
Monica Potter
  >  Emma
Michael Bowen
  >  Morton
Josh Coxx
  >  Giles
Garret Dillahunt
  >  Krug
Martha MacIsaac
  >  Paige
Aaron Paul
  >  Francis
Sara Paxton
  >  Mari
Riki Lindhome
  >  Sadie
Usha Khan
  >  Maid

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mrki200 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrki200 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Last House On The Left (2009)
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 00:22

Žanr:
Horor

Uloge:
Garret Dillanhut,Michael Bowen,Joshua Cox,Riki Lindhome

Redatelj:
Dennis Iliadis

Trajanje:
109 minuta

Godina Izdanja:
2009.

Sadržaj Filma:
Nakon što su oteli i brutalno ozlijedili dvije mlade žene, skupina predvođena bjeguncem iz zatvora nalazi skrovište u vikendici obitelji jedne od žrtava. Velika bol oca i majke dovodi do nevjerojatnih ideja za osvetu i nesagledivih posljedica."

Trailer:

Na vrh
mrki200 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrki200 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 00:24
Evo sad večeras je došla dobra slika ovog filma R5 Xvid-Devise,ja još čekam prijevod.Big smileFilm mi se čini sasvim ok.bubba2
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 16:17
Čudo od filma, brutalno, jako dobro, s odličnom poukom i pričom, oduševljen sam bio tim filmom. Clap
Nakon toga odgledao sam i original iz 1972. godine, koji mi nije bio ništa posebno.
Ali ovaj je odličan, svakako preporuka, obavezno pogledati. Thumbs Up

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 19:07
On hvala a ja kudim: loše, providno i gluma i režija. Priča kao priča - manje više OK.
Na vrh
romc3008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj romc3008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 22:58
,,original iz 1972,,
 znači ovo je repriza?
vedder3
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2009 u 23:53
Repriza?!Wacko:D Ne,vec je rimejk:)

I,da...Vrlo dobar horor;sadisticke scene koje ne odvlace paznju gledaoca od same fabule,vec su vesto ukomponovane.Dobra gluma.Definitivno vise tenzije i strave pocinju kod mene da kreiraju filmovi gde je covek coveku najveci neprijatelj,a ne fiktivne kreature:)
Na vrh
romc3008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj romc3008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2009 u 01:10
:)wallbashrimejk
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,282 sekundi.