Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Unborn (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Unborn (2009)

The Unborn

The Unborn (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

drama, misterij, fantazija, triler, horor

Trajanje:

88 min

Režija:

David S. Goyer

Scenarij:

David S. Goyer

Glavne uloge:

Gary Oldman
  >  Rabbi Sendak
Jane Alexander
  >  Sofi Kozma
Carla Gugino
  >  Janet Beldon
James Remar
  >  Gordon Beldon
Idris Elba
  >  Arthur Wyndham
Meagan Good
  >  Romy
Craig J. Harris
  >  Rick Hesse (as Craig Harris)
C.S. Lee
  >  Dr. Lester Caldwell
Michael Sassone
  >  Eli Walker
Odette Annable
  >  Casey Beldon
Cam Gigandet
  >  Mark
Rhys Coiro
  >  Mr. Shields
Atticus Shaffer
  >  Matty Newton
Rachel Brosnahan
  >  Lisa
Ethan Cutkosky
  >  Barto

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mrki200 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrki200 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Unborn (2009)
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 17:24

Žanr:
SF Triler

Uloge:
Odette Yustman,Gary Oldman,Meagan Good

Redatelj:
David Goyer

Trajanje:
87 minuta

Godina izdavanja:
2009.

Sadržaj Filma:
Film Izgubljena duša je nadnaravni triler o legendi dybbuk, duhu koji se nastanjuje u ljudima. Mladu Casey Beldon proganjaju nemilosrdni snovi: vizije zastrašujuće unakaženih pasa i zlog djeteta svijetlih plavih očiju. Nakon što ju susjedov sin pogodi u glavu svojim ogledalom, Caseyine oči započnu mijenjati boju i ona uskoro saznaje da ima brata blizanca koji je umro prije rođenja. Casey počne sumnjati da je duh koji ju proganja zapravo duša njezinog blizanca…

Trailer:

Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2009 u 03:55
tko nije gledao, neka se uhwati gradiwa :D

owo je u zadnjih neznam koliko wremena horror koji zasluzuje da ga se nazowe horrorom..
kad sam ya skroz bio napet i gledao kroz prozor, znam da je film dobar ><'

preporuchujem :D
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
Na vrh
Jervis View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jervis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 01:00
Da i meni je The Unborn bio napet mada mi se kraj filma nije nesto svideo.Unhappy

Ažurirao Jervis - 18.Srpanj/Jul.2009 u 01:00
Na vrh
Bizarre_999 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bizarre_999 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 02:03
Smeće..
Na vrh
leonard View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonard Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2009 u 22:49
moram priznat da je bilo scena u filmu od kojih sam se posteno trgno,jedan od boljih horrora u zadnje vrijeme.
Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2009 u 22:53
Originalno postovano od strane Jervis Jervis piše:

Da i meni je The Unborn bio napet mada mi se kraj filma nije nesto svideo.Unhappy

da, slazem se da je kraj mogao biti malo bolji..
ali priznaj i da smo mi swi postali prewishe zahtjewni u filmowima, pa nam se wechina stwari ne swidja xD
i swe bismo promijenili po nashem xD

Originalno postovano od strane Bizarre_999 Bizarre_999 piše:

Smeće..

lako rechi da je smeche :D
to se zowe wrijedjanje i powrshnost..
a i pokazuje da zaprawo ni sam neznash shto bi rekao, osim da napishesh josh jedan post..
daj malo wishe informacije.. :P

zashto je smeche?

(i da nebi mislio da te napadam, ne xD  samo me zanima zashto je smeche..)
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 02:25
Originalno postovano od strane slipknot03 slipknot03 piše:

Originalno postovano od strane Jervis Jervis piše:

da, slazem se da je kraj mogao biti malo bolji..
ali priznaj i da smo mi swi postali prewishe zahtjewni u filmowima, pa nam se wechina stwari ne swidja xD
i swe bismo promijenili po nashem xD

Originalno postovano od strane Bizarre_999 Bizarre_999 piše:

Smeće..

lako rechi da je smeche :D
to se zowe wrijedjanje i powrshnost..
a i pokazuje da zaprawo ni sam neznash shto bi rekao, osim da napishesh josh jedan post..
daj malo wishe informacije.. :P

zashto je smeche?

(i da nebi mislio da te napadam, ne xD  samo me zanima zashto je smeche..)

"Najcesce greske u pravopisu:

1.Recica NE: -Odvojeno se pise uz glagole(npr: NE znam, NE kradi, NE pitaj, NE moze...) izuzetak su glagoli NISAM, NECU, NEMOJ, NEMAM!
-Sastavljeno se pise u imenicama i pridevima(neznanje, necovek, neznalica, neprirodan, nezreo nepismen...)

2.Rečica "naj" u superlativu opisnih prideva se pise sastavljeno, npr:najlepši, najlakši, najbolji, najjači, najjednostavniji...

3.Odvojeno se pise rečica "li" uz glagole u upitnim rečenicama, npr:Hoćeš li doći? Veruješ li mi? Znaš li to?
i u upitnim rečenicama sa "Da" , npr:Da li bi mi pomogla? Da li imaš novca?

4.Rastavljeno se pisu odrečne zamenice: niko, ništa, nikoji, ničiji, nikakav, kad se upotrebljavaju sa predlogom: ni za koga, ni sa kim, ni u čijem, ni pred kakvim, ni za kojim...

5.Glas J se ne pise izmedju I i O, npr: pravilno je sociologija, a nepravilno je sociJologija...

6.Kada nabrajamo grupu ljudi u kojoj se i mi nalazimo, sebe izgovaramo na kraju, npr: pravilno-Mika, Pera, Laza i JA. Nepravilno JA, Mika, Pera, i Laza.

Kenja mi se kad "Widim" nekog lika kako pise W umesto V, ili umesto Š piše SH, ili Ć pise CH."

Izvinjavam se adminima i modovima ali oci zamalo da mi ispadnu dok sam pokušavao da poročitam post iznad.

Ažurirao xyd - 23.Srpanj/Jul.2009 u 02:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.