| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sveti Georgije Ubiva Aždahu (2009) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sveti Georgije Ubiva Aždahu (2009)Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 20:52 |
|
|
SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU, 2009. ("St. George Shoots the Dragon", Srbija / Bosna i Hercegovina / Bugarska) Žanr: Drama / Ratni Trajanje: 120 min Glavne uloge: Lazar Ristovski, Natasa Janjić, Milutin Milošević, Bora Todorović, Zoran Cvijanović, Milena Dravić, Dragan Nikolić, Branislav Lečić, Boris Milivojević Scenario: Dušan Kovačević (Ko to tamo peva, 1980.) Režija: Srđan Dragojević (Mi nismo anđeli, 1992.) Sinopsis: Godina 1914. Mesto: selo u Srbiji na obali reke Save, prirodne granice sa moćnim Austrougarskim carstvom. Stanovništvo u selu je podeljeno između dve radikalno suprotstavljene struje - na jednoj strani su telesno sposobni seljani, potencijalni vojni regruti, a na drugoj invalidi veterani iz prethodna dva balkanska rata. Između te dve grupe vlada veliki animozitet. Ubrzo počinje Prvi svetski rat i zdravi deo populacije je mobilisan. Invalidi koji su ostali u selu pokušavaju da iskoriste žene i sestre vojnika. Ove vesti dopiru do srpskih vojnika u rovovima par dana pre očekivanog neprijateljskog napada. Da bi sprečila pobunu, srpska Komanda odlučuje da pošalje invalide na front i tako reši "neprijatnost". Ovi neobični događaji, zasnovani na istinitoj priči, pozadina su za nesrećni ljubavni trougao između mladog ratnog invalida, lokalnog policajca i njegove žene, koji se okončava kao u staroj Lokacije snimanja: Plovdiv, Bugarska Republika Srpska, Bosna i Hercegovina Srbija |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 21:20 |
|
|
Ocekujem neki rip da se pojavi ako uopste se i bude pojavio
, da pogledam i ovaj film, izgleda zanimljivo.
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 21:47 |
|
|
pa cekacemo da se pojavi na dvd-u,pa cemo gledati.
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2009 u 03:12 |
|
|
Prenosim svoje utiske o filmu iz "Dnevnika gledanja filmova":
i
|
||
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2009 u 10:55 |
|
|
film je dobar i vredi ga pogledati malo me nerviralo zaato stto sam otisao u bioskop sa svi onim pricama i kritikama u glavi tako da ne slusajte politicare i ostale budale koje se potrudile da ispljuju film, oni da znaju nesto mi bi sad bili svajcarska |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2009 u 11:14 |
|
to si totalno u pravo,ne treba dozvoliti da nekakvi bez veze komentari uticu na to da li da gledam film ili ne. |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 00:10 |
|
|
ovaj film je imao nesrecu da ga politicari iskoriste za dokazivanje svoje gluposti ,u cemu su na kraju i uspeli jedna stvar mi se ne svidja sad sam se setio a to je lepljen glas glavnog glumca (lose uradjeno u mate......) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 03:19 |
|
|
pa dajte bre ljudi nigde ne mogu da ga najdem ovaj film
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 03:43 |
|
|
i neces ga naci dok se ne pojavi odriginalan dvd, inace bi poapsili pola srbije i sve koje su ikad namirisali da se bave piraterijom sto sajtovi sto ljudi gledaj u bioskopu ili cekaj dvd i gledajmo domace ,skidajte strano malo patriotizma kad je balkan u pitanju |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 13:26 |
|
|
ja bi ga i kupio , al' s obzirom da živim u mostaru,ako se i pojavi ovde biće pirat 90%. možda slučajno naleti original. a ako naletim na original definitivno kupujem. pšto sam čuo da je puno para u njega uloženo
|
||
![]() |
||
risa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Svibanj/May.2009 u 22:11 |
|
|
Ovaj film je strasna glupost!!!
Bacene pare uzalud... :(
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 00:40 |
|
|
Zašto misliš tako?
|
||
|
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 00:46 |
|
|
moze li neko da mi posalje link na p.m. od gde da simnem ovaj film, ako moze.
|
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 01:00 |
|
|
rekoh ja da nema linkova za ovaj film i verovarno nece ni biti dok ne dodje na dvd u
Nisu mi jasni ljudi sa podrucja balkana. Nasa kinematografija izbaci par naslova godisnje i umesto da pomognemo kolko tolko odlaskom u biskop a tih par puta nece ostetiti budzet ne znam koliko,, odmah se traze linkovi i pirati. Posle kukamo sto nema nasih dobrih filmova sto se nista ne radi.... Pomozite balkanskoj kinematografiji barem odlaskom u bioskop ,u srbiji je bila akcija kupujmo domace tako da ne bi bilo lose da se uvede i neka gledajmo domace,iako nekad nije vredno gledanja nemojmo ga odmah piratizovati ima dovoljno zapadnog sranja za to. |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 01:07 |
|
|
u pravo si , ali problem je u tome da kod nas renoviraju bioskop. Ima i druge bioskope ali oni mozda bi kupili film 2011 god. zato sam pitao, inace slazem se sa tobom.
|
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
batistuta
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 445 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 20:49 |
|
|
A Carlston za ognjanku
Jos jedan Hit mada ovaj mi izgleda starii nego ovaj Azdaju isto nema nigde za download slabi ste mi vi nesto u pirateriju :)...
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 15:17 |
|
|
Slabi jer se borimo protiv nje...
|
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 15:40 |
|
|
Posebno kad su u pitanju domaći. Ustvari, ja sam samo protiv toga, stranci me ne zanimaju. Zato mi je kuća puna DVD izdanja naših filmova (a ako ti kažem da je u kolekciji i "Tetoviranje", i "Fine mrtve devojke", onda znaš na šta mislim pod naši
)
|
||
|
|
||
![]() |
||
misokralj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2009 u 21:41 |
|
|
nikakav film !
|
||
![]() |
||
krajic.kraja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Studeni/Nov.2009 Lokacija: majdanpek Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 23:28 |
|
|
ja bih rado gledao film u bioskopu... i nas i strane.... ma sve bi gledao...... ali u mom gradu nema bioskopa, od kad ja znam za sebe i za film u mom gradu su prikazana 3-4 filma i sve sam odgledao . a ja da bih odgledao film ja trebam da dodjem do bg-a da platim kartu za film 500 kinti a kartu za bus 600 pa mislim ....... pa zato svi traze likove..... to je glavni problem kad bi bio bioskop u gradu naravno da bi ljudi isli....................
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |