Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Buffy Season One,
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Buffy Season One,

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
maxzg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maxzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Buffy Season One,
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 13:20

episode 1-12, dvd ripp, divx-codec, 720x480, na 12 cd-a.                 Koga zanima neka se javi na privat.

Na vrh
maxzg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maxzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 13:23
nadopuna, zanima me samo razmjena, ne prodajem. Hvala!
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 14:24
jel imaju titlovi???

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
maxzg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maxzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 17:40
titlova nema, mogao bi izvuci njemacke i engleske, ali neznam da li ti koga zanimaju. Znam dovoljno dobro jedan i drugi, pa nisam trazio po svaku cijenu. Hrvatske jedino, da ih ja sam prevedem, ali to donosi probleme dalje, koje iskreno nisam u stanju rijesiti, a to je postavljanje u film i slicno.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 18:21
Ništa onda...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 19:05
ja imam sestu i sedmu sezonu. na tv rip (pogotovo nekvalitetni) je tesko staviti titlove zato jer svaki ima razlicito trajanje
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 20:03

evo jedno glupo pitanje,al fakat ne kužim

ako ripate s tva,i ispod su titlovi(ako je na hrt-u naravno)

zar ti titlovi nestanu?

bar malo objašnjenje za početnika,fala

....
Na vrh
maxzg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maxzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 20:19

to je dvd ripp, nista sa tv-a, zato moze ili engleski ili njemacki titl.

za mjesec cu dobiti Season 2,3,4,5, cijelu i drugi dio 6, sve dvd-ripp.

kao sto sam rekao, meni nije problem titl jer mi ne treba, pa ako netko ima da mu to ne smeta, ok, ako ne opet dobro, svakom kog zanima prvo posaljem jedan cd, da vidi kako mu se cini kvaliteta, pa ako mu je ok onda mozemo dalje razgovarati, nemam potrebe bilo koga zeznuti.

Pozdrav svima

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 00:20

Originalno postovano od strane alincoln alincoln piše:

cisto sumnjam da ces nac cro titlove za to, engleske da

pogledaj ovdje http://www.titlovi.org/a-f.htm ima titlova za buffy.

somebody stop me
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 00:22
Jel bi to moglo poslužiti maxzg???

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 00:43
Ako imas titlove na engleskom u .sub, .txt ili nekom slicnom formatu dakle neki fajl posebni koji onda u playeru stavis da pusta paralelno s filmom, onda samo editiras taj fajl i sve recenice sam prebacujes iz engleskog na hrvatski, i nista lakse..... :)
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
maxzg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maxzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2004 u 21:27

Dobio sam i Buffy Season Two Episode 1-22, Divx, 720 x 576, na engleskom, nemam untertitla, osim toga imam i neke druge filmove za razmjenu, pa ako nekoga zanima neka se javi. Buffy je na 22 cd-a, dvd/ripp. Samo na privat i na mail.

Lijep pozdrav svima!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.