Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pocetnik :(
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pocetnik :(

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nevena22 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nevena22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pocetnik :(
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:29
Cao svima!
Kao sto vidite pocetnik sam,i trebala bi mi mala pomocSmile
Snimila sam nesto filmova ali ne znam kako da namestim prevodCry...
Ako bi neko mogao da mi napise sta treba da radim,korak po korak,bilo bi super Smile
Hvala unapred...Wink

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:34
Skineš titl koji je u .zip formatu, odzpiaš ga i staviš u isti folder sa filmom i daš im ISTA imena. Ako titl odgovara filmu, to je to. Ako ne odgovara (žuri ili kasni) podesi ih jednim od ovih programa:

http://www.divx-titlovi.com/forum/sinhrOnizacija-prevoda-subtitle-workshop_t16063.html

http://www.divx-titlovi.com/forum/sinhrOnizacija-prevoda-subtitle-modifier_t20689.html

http://www.divx-titlovi.com/forum/sinhrOnizacija-prevoda-time-adjuster_t17343.html
Na vrh
Nevena22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nevena22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:36
Ej sorry ali nisam toliko vesta sa kompom :( kako da odzipam:)? Skinula sam vec jedan titl...
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:39
Potreban ti je program WINRar.
Ako ga vec imas, samo kliknes desnim klikom na titl koji si skinula odavde i onda odaberes opciju Extract Here.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:40
Desni klik na titl - Extract, Extract to, Extract here ili koju već opciju imaš.
Na vrh
Nevena22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nevena22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:42
Hvala mnogo!!!!!!!
Hug
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:43
Uživaj u filmu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.