| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Wild One [1953] |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Online Points: 2707 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Wild One [1953]Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2009 u 03:05 |
|
znam da ima tamo ona tema sa traženjem filmova do 2005, al' tamo se samo traži po imenu filma, a koliko sam shvatio ovde se može tražiti za razne dvdrip verzije (pošto titlovi nekad ne pašu za sve dvd ripove) - ako sam prekršio pravila izvinjavam se :(
pa ako neko ima treba mi titl za
koliko sam shvatio, razlika između ove verzije i svih prevoda je što je u mojoj verziji fram rate 30 frame/sec, a svi prevodi su rađeni za 25.
čak nigdje nemogu naći i englesku verziju da valja http://www.imagesforme.com/show.php/434587_two1953.bmp Ažurirao LEMONZOO - 06.Travanj/Apr.2009 u 03:10 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2009 u 09:20 |
|
Ona tema je za SVE filmove kojima trazis prevod. Ovo sto si otvorio temu je totalno ne-potrebno. Za sve ovo sto si napisao imas tutorijale na forumu ovde:
SINHRONIZACIJA PREVODA- Subtitle Workshop SINHRONIZACIJA PREVODA- Time Adjuster SINHRONIZACIJA PREVODA- Subtitle Modifier |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |