| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Przenje HDa |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cosy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Przenje HDaObjavljeno: 04.Ožujak/Mar.2009 u 15:35 |
|
Pozdrav ekipi...
Trebala bi mi mala pomoc. Skinio sam film u hdu i titlove za njega pa bi molio ako bi mi neko pomogao kako staviti titlove u njega i sprziti na Dual. Ujedno sam pocetnik. Unaprijed Hvala. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2009 u 15:39 |
|
Pozdrav i tebi, pogledaj sve teme koje imas ovde:
BLURAY i HDTV I sigurno ces naci odgovor na tvoje pitanje. Ažurirao icemaher - 04.Ožujak/Mar.2009 u 15:39 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2009 u 16:10 |
|
pa ako prevod pase za tu verziju,onda ga snimis sa nerom isto kao divx film.Znaci ubacis u nero taj mkv film i prevod,ali otvoris dvd-rom(udf)ne dvd-rom (udf/iso),jer sa tom opcijom mozes da snimas fajlove vece od 2gb.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2009 u 18:55 |
|
Samo da pitam ako netko zna...skino sam"Transformers.2.Revenge.of.the.Fallen.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON",sve kužim ako je "mkv"format(filmove gledam na DVD-Playeru),imam "HDMI"kabel spojen "LCD"tv,ok"!Svi filmovi koje sam sada skido(BR,HD,HDDVD),su bili "mkv format,svi do sada!taj mkv film sam ja prebacivo sa "ConvertXtoDvd 3"u DVD format(zato šta mi DVD player ne čita "mkv"filmove) i pržio na dvd i gledo na DVD playeru(TV-u)!! E sada,ovaj film šta sam skino je BRRip,ali,nije "MKV"format nego"AVI"file,prvi put do sada da mi je neki BR(HD)film"AVI"! Sada me zanima,kako sada sa njim najbolje postupit,dali da ga isto prebacim u DVD format ili da ga spržim kao"divx"film!!?? Film ima 3.57GB!!Da napravim ovako šta je "AcaN" napisao gore ili šta,jel zna netko? Hvala!! |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |