Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebni titlovi za:
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebni titlovi za:

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Giorgilo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Giorgilo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potrebni titlovi za:
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 17:40
1. Dokumentarac Michael Moore - The big one http://www.imdb.com/title/tt0124295/

2. Tom Hanks - He knows you`re alonehttp://www.imdb.com/title/tt0080850/

3. Dokumentarac Manufacturing dissenthttp://www.imdb.com/title/tt0961117/

4. Dokumentarac - The fourth world warhttp://www.imdb.com/title/tt0439574/

Hvala.

Ažurirao Giorgilo - 02.Veljaca/Feb.2009 u 14:16
Na vrh
duchiou View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duchiou Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 15:28
Kada ce da izadje prevod za film Che: Part Two? Pretrazio sam sve zivo i nigde ga nema, prvi deo me je odusevio pa sam shodno tome veoma radoznao kada ce se pojaviti prevod drugog dela.
duchiou
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 16:50
Originalno postovano od strane duchiou duchiou piše:

Kada ce da izadje prevod za film Che: Part Two? Pretrazio sam sve zivo i nigde ga nema, prvi deo me je odusevio pa sam shodno tome veoma radoznao kada ce se pojaviti prevod drugog dela.

Tipicna recenica, koja ukazuje na konstantan problem na sajtu. Stvarno mislim da je krajnje vreme da se na sajtu nadje obavestenje da na sajtu postoji grupa dobrovoljaca koja marljivo i kvalitetno radi na prevodjenju filmova, ali da su ti ljudi ipak dobrovoljci, a uz to imaju i dve ruke, pa se ne zna ''kad ce neki prevod izaci''. Jedina mogucnost da se tako nesto sazna je da se poseti stranica na forumu sa spiskom najavljenih filmova za prevodjenje. A ako neko vec ne moze da izdrzi a da ne pita ''kad ce prevod za neki tamo film???'' onda neka poseti jednu stranicu foruma: potrebni titlovi, i to je to.

Sad, ja jesam zakomplikovala, profesionalna deformacija da drzim predavanja Big smile , ali ozbiljno, ovakvo neko malo obavestenje bi skratilo moderatorima pola posla i pomoglo im da se usredsrede na pametnije stvari oko uredjivanja sajta. A i mislim da 90 posto ljudi koji traze titlove nisu zlonamerni, samo su u zabludi da se ovde titlovi rade po narudzbini i da se zna kada ce koji film biti preveden.

E sad, ako vas ne mrzi da odgovarate svaki dan po 15 puta na isto pitanje, onda se izvinjavam sto vam se mesam u posao. Embarrassed
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 16:56
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Originalno postovano od strane duchiou duchiou piše:

Tipicna recenica, koja ukazuje na konstantan problem na sajtu. Stvarno mislim da je krajnje vreme da se na sajtu nadje obavestenje da na sajtu postoji grupa dobrovoljaca koja marljivo i kvalitetno radi na prevodjenju filmova, ali da su ti ljudi ipak dobrovoljci, a uz to imaju i dve ruke, pa se ne zna ''kad ce neki prevod izaci''. Jedina mogucnost da se tako nesto sazna je da se poseti stranica na forumu sa spiskom najavljenih filmova za prevodjenje. A ako neko vec ne moze da izdrzi a da ne pita ''kad ce prevod za neki tamo film???'' onda neka poseti jednu stranicu foruma: potrebni titlovi, i to je to.Sad, ja jesam zakomplikovala, profesionalna deformacija da drzim predavanja , ali ozbiljno, ovakvo neko malo obavestenje bi skratilo moderatorima pola posla i pomoglo im da se usredsrede na pametnije stvari oko uredjivanja sajta. A i mislim da 90 posto ljudi koji traze titlove nisu zlonamerni, samo su u zabludi da se ovde titlovi rade po narudzbini i da se zna kada ce koji film biti preveden.E sad, ako vas ne mrzi da odgovarate svaki dan po 15 puta na isto pitanje, onda se izvinjavam sto vam se mesam u posao.

@faithlessmary
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.