| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pomoc!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaP.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pomoc!!!Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 13:19 |
|
Skinuo sam film sa jednog ruskog privatnog trackera i zvuk je sinhronizovan na Ruskom, ali pored mkv fajla (film) u folderu gde sam skinuo torrent nalazi se i dts fajl (on sluzi da se film gleda na Engleskom) i prvi put mi se desilo da kad skinem film da mi posebno da mkv i dts fajlove
. Kada sam pustio film isao je normalno na ruskom, zatim sam ubacio dts fajl, ali se onda slika izgubila i player je poceo da pusta samo zvuk iz filma, na Engleskom.
Kako da pustim film na Engleskom a da se slika ne izgubi??? Inace filmove gledam preko KM playera. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 14:12 |
|
Skines program Download [ MKVToolnix 2.4.0 ]
Onda ubaci (INPUT) taj mkv fajl i taj DTS. Onda kad kliknes na taj mkv, dole ti prikazuje da u taj mkv fajl imas jedan video fajl i jedan AC3(ili DTS) fajl kome je jezik Russian. Taj russian AC3/DTS izbaci tako sto ce ti polje ostati ne-cekirano(prazno), a onaj DTS English ostavi da je cekiran(taj ti bas treba). Na kraju samo odaberes mesto gde ces da snimis taj fajl i toliko, dobio si isti video fajl i original DTS engleski zvuk. Evo na sliku kako to izgleda, jbg nemam bas sad neki external DTS pa da vidis tacno, ali snacices se, lako je: Fakticki sa ovim programom ti brises Russian AC3/DTS, a ubacujes English DTS u mkv. Ažurirao icemaher - 16.Sijecanj/Jan.2009 u 14:14 |
|
![]() |
|
NikolaP.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 15:18 |
Zamalo da poludim od ovog ruskog
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 15:47 |
|
Nema na cemu, tu smo da pomognemo... BTW i ja sam dosta HD filmova skinuo sa tog ruskog tracker-a, i takodje sam spajao Engleski DTS a brisao Ruski zvuk....
|
|
![]() |
|
vajsiti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: banja luka Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 12:11 |
|
pozzzzzzzzzzzz sta se radi imam jedan problemcic skino sam pjesama sa youtube pa tu muyiku ocu da nerezem u auto ali prvo mi treba program da odvojim muziku od videa ako ko zna neki program za to neka odg plzzz HITNO JE!!!!!!POZ!!!!!
|
|
|
WIRTULC********************* |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 12:49 |
|
Total Video Converter će riješiti problem, ako već nije prekasno.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
vajsiti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: banja luka Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 18:15 |
|
hvalaaa punooooooo!!!!!!!!!!!
pravi si a gdje ga mogu naci i kako ga skinutii
|
|
|
WIRTULC********************* |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 18:17 |
|
google????
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
tigerbgd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 20.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: serbia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:12 |
|
Može li mi neko Pomoči..Kupio sam Bluray player LG.Koji čita sve fajlove a medju njima mkv mpeg4.pustio sam film sa rezolucijom 1080p,mkv file.sve je ok,ali kad treba da učitam prevod koji je poseban file on ga nevidi.čak sam ga i preimenovo ali ništa.dali postiji neki program za ubacivanje prevoda u mkv file ili mpeg4,hvala
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:42 |
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |