Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NikolaP. View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaP. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc!!!
    Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 13:19
Skinuo sam film sa jednog ruskog privatnog trackera i zvuk je sinhronizovan na Ruskom, ali pored mkv fajla (film) u folderu gde sam skinuo torrent nalazi se i dts fajl (on sluzi da se film gleda na Engleskom) i prvi put mi se desilo da kad skinem film da mi posebno da mkv i dts fajlove . Kada sam pustio film isao je normalno na ruskom, zatim sam ubacio dts fajl, ali se onda slika izgubila i player je poceo da pusta samo zvuk iz filma, na Engleskom.
Kako da pustim film na Engleskom a da se slika ne izgubi??? Inace filmove gledam preko KM playera.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 14:12
Skines program Download [ MKVToolnix 2.4.0 ]
Onda ubaci (INPUT) taj mkv fajl i taj DTS. Onda kad kliknes na taj mkv, dole ti prikazuje da u taj mkv fajl imas jedan video fajl i jedan AC3(ili DTS) fajl kome je jezik Russian. Taj russian AC3/DTS izbaci tako sto ce ti polje ostati ne-cekirano(prazno), a onaj DTS English ostavi da je cekiran(taj ti bas treba). Na kraju samo odaberes mesto gde ces da snimis taj fajl i toliko, dobio si isti video fajl i original DTS engleski zvuk. Evo na sliku kako to izgleda, jbg nemam bas sad neki external DTS pa da vidis tacno, ali snacices se, lako je:

Fakticki sa ovim programom ti brises Russian AC3/DTS, a ubacujes English DTS u mkv.

Ažurirao icemaher - 16.Sijecanj/Jan.2009 u 14:14
Na vrh
NikolaP. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaP. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 15:18
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Skines program Download [ MKVToolnix 2.4.0 ">Onda ubaci (INPUT) taj mkv fajl i taj DTS. Onda kad kliknes na taj mkv, dole ti prikazuje da u taj mkv fajl imas jedan video fajl i jedan AC3(ili DTS) fajl kome je jezik Russian. Taj russian AC3/DTS izbaci tako sto ce ti polje ostati ne-cekirano(prazno), a onaj DTS English ostavi da je cekiran(taj ti bas treba). Na kraju samo odaberes mesto gde ces da snimis taj fajl i toliko, dobio si isti video fajl i original DTS engleski zvuk. Evo na sliku kako to izgleda, jbg nemam bas sad neki external DTS pa da vidis tacno, ali snacices se, lako je:Fakticki sa ovim programom ti brises Russian AC3/DTS, a ubacujes English DTS u mkv.
E brate puno ti hvala Zamalo da poludim od ovog ruskog
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 15:47
Nema na cemu, tu smo da pomognemo... BTW i ja sam dosta HD filmova skinuo sa tog ruskog tracker-a, i takodje sam spajao Engleski DTS a brisao Ruski zvuk....
Na vrh
vajsiti View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vajsiti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 12:11
pozzzzzzzzzzzz sta se radi imam jedan problemcic skino sam pjesama sa youtube pa tu muyiku ocu da nerezem u auto ali prvo mi treba program da odvojim muziku od videa ako ko zna neki program za to neka odg plzzz HITNO JE!!!!!!POZ!!!!!

WIRTULC*********************
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 12:49
Total Video Converter će riješiti problem, ako već nije prekasno.
Na vrh
vajsiti View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vajsiti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 18:15
hvalaaa punooooooo!!!!!!!!!!! pravi si a gdje ga mogu naci i kako ga skinutii

WIRTULC*********************
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 18:17
google????
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
tigerbgd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigerbgd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:12
Može li mi neko Pomoči..Kupio sam Bluray player LG.Koji čita sve fajlove a medju njima mkv mpeg4.pustio sam film sa rezolucijom 1080p,mkv file.sve je ok,ali kad treba da učitam prevod koji je poseban file on ga nevidi.čak sam ga i preimenovo ali ništa.dali postiji neki program za ubacivanje prevoda u mkv file ili mpeg4,hvala
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:42
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.