Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BITTORRENT problemi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BITTORRENT problemi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
akt.no1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akt.no1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BITTORRENT problemi
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:30
Molim za pomoc. U zadnje vreme veoma sporo skidam filmove oko 15 kb/s , a internet mi je protoka oko 75 kb/s. Koristim verziju 6.1.1 i ono u sta se ja razumem proverio sam i sve je u redu ( nije limitiran protok ni u downloadu ni u uploadu.
trikulaftukedujculaftukepogodisocerlaftuke
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 01:36
Obrati pažnju gde postavljaš temu sledeći put. Sad sam je premestio, sledeći put brišem!
Na vrh
cobras View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cobras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 22:09
AKO INMAS ADSL KUCAJ OVO I PODESIS.

IDES NA BASIC PA NADJES NAT PA STAVIS NA REDIRCT INEW I UKUCAS 192.168.1.3

PA IDES NA TOOLS SAVE PA RESTART
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 23:25
NE NE NE NE NE NE NE I NE

ne slusaj njubine, NAT se podesava posebno na svakom ruteru u svakoj mrezi, dakle ako ti je DHCP ukljucen moras ga iskljucit i podesit staticki IP i onda forwardat port za torrent klijent, ako ti je uopce do toga...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Uri-bin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Uri-bin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 21:47
Odredi si Down i Up brzinu.Evo ja sam skinuo novi Bittorrent 6.1.2. I u speed guidu (options) sam stavio preveliku brzinu skidanja koja nije odgovarala mojoj internetskoj vezi i to mi je opteretilo vezu.Skidao sam torrent recimo kao što je najnovija serija Losta (350MB) preko 7h,što je jako puno za tako popularan torrent.Na stranici od Bittorenta, http://www.bittorrent.com/btusers/guides/bittorrent-connection-guide, imaš par linkova gdje možeš testirati download i upload brzinu.Testiraj brzinu par puta da nađeš neku srednju vrijednost i onda u speed guide pod connection type klikneš tu vrijednost.Moja upload brzina bila je oko 25kB po sek pa sam u preferences(options) u kategoriji bandwidth ukucao da mi max upload rate bude 20 kB po s.U bandwidth možeš odrediti da se poveća brzina slanja jednom kada skineš fajlove.Evo tako sam popravio zajeb oko brzine skidanja.I sam sam nov u korištenju p2p programa pa učim na pogreškama.SEED SEED SEED.Nemojte biti sebični.Clap

Ažurirao Uri-bin - 10.Veljaca/Feb.2009 u 01:08
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.