| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DOWNLOAD DANAS |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DOWNLOAD DANASObjavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 18:09 |
|
Evo ovako ljudi.... Nakon duge pauze resih da upotrebim svoju ss2 karticu za jos nesto osim za gledanje skremblovanih kanala. I vidim, sada je aktuelan download sa eutelsata w3. Kazu, ima dobrih filmova, igrica i jos kojecega. Skinite mannu, ciji je autor neki najj i otpakujte je na sveze formatiran disk gde imate dosta slobodnog mesta. Sva uputstva cete naci na dvb forumima, zasad ni ja ne mogu da vam kazem mnogo jer sam je tek jutoros pokrenuo, ali uskoro cete moci da ocekujete i neki tutorijal mozda. Trenutno ide vanzemaljci iznad Sarajeva.divx i jos neki filmici GTA IV da ne pominjem. Ima 16 GB cini mi se. |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |