| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lion, the Witch and the Wardrobe 2005 H264 DVD |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snovakovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 23.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Lion, the Witch and the Wardrobe 2005 H264 DVDObjavljeno: 26.Studeni/Nov.2008 u 20:37 |
|
(The Chronicles of Narnia_The Lion, the Witch and the Wardrobe 2005 H264 DVDRip 5.1ch (Extended Edition)) Skinuo sam film pre mnogo vremena i obisao mnogo sajtova ali original prevoda za ovu ˝verziju˝nisam uspeo da nađem.Nisam majstor za pavljenje titlova,ne razumem se puno u fps i brojeve oko te stvari, pa molim za prevod.Imam engleski prevod ako to nesto i nekome (ko je voljan da mi pomogne) znači.
Hvala unapred Ažurirao snovakovic - 26.Studeni/Nov.2008 u 20:39 |
|
![]() |
|
SRETNI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2008 u 16:24 |
|
pa mora neki pasat http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=%20%20THE%20CHRONICLES%20OF%20NARNIA&language=&orderby=1&sortby=1
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |