Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Vicevi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MUJO I HASO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MUJO I HASO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Trigy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MUJO I HASO
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 20:44
Krene Mujo kod Hase poznavajuci samo njegovu adresu ali ne i kat na kojem stanuje.Dodose Mujo do njegovog ulaza i krene jedan po jedan kat kako bi naso Hasu.Na prvom katu kad otvori vrata ugleda muskarca kako ganja zenu po stanu "uh cudno"pomisli on.Dode Mujo do drugog kata,otvori vrata i ugleda zenu kako ganja muskarca po stanu "uh jos cudnije" pomisli on.Dode Mujo do treceg kata otvori vrata i ugleda muskarca i zenu goli u stanu ,muskarac drzi sebe za ku**c i u ruci kisobran , a zena drzi sebe za sise i njega za jaja "STA JE OVO BOLAN"pomisli mujo.Krene Mujo na cetvrti kat otvori vrata i ugleda Hasu ,u Haso sta ja sve prozivi da nadem tebe ,dodem ti ja na prvi kat kad muskarac ganja zenu , dodem ja na drugi kat kad zena ganja muskarca -nista cudno ,ali dodem ti ja na treci kat kad muskarac i zena goli ,muskarac drzi sebe za ku**c i u ruci kisobran a zena drzi sebe za sise i njega za jaja,pa sta je to Haso pita Mujo -A joj ma nista oni su ti gluhonjemi ona njemu aj kupi jaja i mlijeko ,a on njoj ku**c bato pada kisa.

Komentari????????
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Dalilka View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalilka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 18:44
Mujo bio na karnevalu u Njemačkoj. Pored svih šatora i vrtuljaka, odluči on otići u šator kod gatare. Nakon što je pogledala u kuglu, sva u šoku kaže:
- “Bit ćeš odgovoran za smrt tisuće i tisuće ljudi!”
Mujo, naravno, nije vjerovao pa izađe iz šatora. Na putu kući ugeda dječaka kako se utapa u jezeru. Mujo skoči, spasi dječaka i sav ponosan izađe iz vode. Iznenada se pojavi dječakova majka i kaže:
- “Adolf sine, zahvali se gospodinu…”

■Bolje biti bogat i zdrav, jer kad si siromašan džaba ti što si bolestan. http://www.blackbull.com.hr/
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.