Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mali problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cdmixer View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cdmixer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mali problem
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 20:07

Konstantno mi se desava da zvuk i titl idu ispred slike nekoliko sekundi. Instalirao sam razne codece i programe i nista. Stalno isto.

Postoji li neki program koji sadrzi sve kodece za gledanje filmova ili nesto tako!

Nadam se da mi mozete pomoci!

Pozdrav

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 20:21
izbrisi sve codece koje imas,i instaliraj NIMO CODEC,A AKO GA NEMAS DAJ MI MAIL PA CU TI JA POSLATI.,.POZDRAV JACK.,.
JACK
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 20:36
premješteno u divx software!!!! Malo pazi..
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:31
Nimo codecs pack ti je smece !!!!!!
ac3filter i DivXPro51Bundle, te XviD-1.0-Beta3-26122003 kao najnoviji xvid codec!!!!!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:35

A fddshow.ima ti sve codece i još ti ima sve filtre za zvuk,ali ima jedan problem.Vrlo je bugovit

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:40
Ne bih rekao! evo po 27 put: ffdshow, divx 5,1 pro i ac3 filters i to je to!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:41
Čuj toknezev kaj če ti divx 5,1 pro kad imaš fddshow.Fddshow ti je kao švicarski nožić
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:44
evo link ako treba za download

AC3 FILTERA ----- DOWNLOAD OVDJE

DIVX I XVID CODEC ---- DOWNLOAD OVDJE
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:58
Na vrh
cdmixer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cdmixer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 02:18

E to ne razumem nazalost!

Jedni predlazu samo ffdshow

A drugi opet ffdshow i jos neke filtere ...

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 02:26

Coda Codec Pack ima sve potrebno. Koristim ga od ljetos i nisam imao nikakvih problema.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 21:50
@ BasMar Divx 5,1 jerbo u sebi ima Divx player i nešto što ffdshow nema (neznam što, ali nema) što mi treba za gledanje većine serija kojih imam! Možda samo za filmove i ne treba, no ja napisah ono što imam instalirano.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 21:54
A čuj divx player je šrot i to nisam jedini koji tako mislim
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 23:30
Ja koristim istu kombinaciju ko toknezev i tvrdim da je to dobitna kombinacija, jer ni meni neki filmovi baš nisu po špagi bez DIVX 5.1.
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 22:59
Ja koristim Divx 5.1 ,Ac3 Filter,XVID,Moonlight
Codec ,divx_audio_402,DivX.Scene-Detect.Patch.v1.0 , AC3 Audio Codec i Pop Studio codec filter pack ----->TO JE ZA MENE DOBITNA KOMBINACIJA<-----Nikad nisam imao problema s filmovima.....
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 00:23
nimo codec i ffdshow jer kod mene ffdshow od nima nije radio to sad zajedno radi bez problema
Fission Maild
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 08:44
Ma klmcodec100 . Težak je 16 MB ali radi sve živo sa njim a čak se može VCD i SVCD premotavati a da titl normalno prati
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 14:43

inter video ac3 decoder,elecard decoder,divx 5.1, ffdshow, radlight u kombinaciji sa elecardom sve radi ok! ZNNACI SVCD premotavanje i titlovi su ok!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 23:06

Iz svega ovog se da zakljuciti da ti je najbolje rjesenje poskidati sve codece i codec packova pa instalirat sve posebno pa kombinacije i sve isprobavati dok si ne nadjes kombinaciju koja ti pase.....

Ja osobno koristim samo nimo codec pack.... Kad mi treba onda ga instaliram na full, kad mi netreba uninstaliram ga. A da bas nemoram svaki put kad idem filmove gledat stavljat nimo imam jos i divx 5.1 instaliran jer je ipak vecina filmova u divxu pa mi je to manje vise dovoljno da mogu i zaboraviti da imam samo divx instaliran, a ne xvid i ostalo.... Nimo uninstaliram zato jer mi kod full instalacije zna dolaziti do problema sa zvukom pa to zna zivcirati... Inace sve oke....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.