Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Samsung  Dvd HD 870
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Samsung Dvd HD 870

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mayhem View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mayhem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Samsung Dvd HD 870
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 14:51
Imam problem sa samsungovim dvd-m nece da mi cita tilove odnosno neprikazuje č,ć,š,đ.
Citao sam na netu da ga treba fleshati pa da ce radit normalno,ali neznam kako to napravit pa zato molim za pomoc.Hvala unapred
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 18:49
Prvo probaj da nadjes FW (firmware) za njega, a posle cemo lako. Koliko mene secanje sluzi, imaces problema da ga pronadjes, ali ipak treba pokusati... Ja sam ga potrazio, ali na onim uobicajenim mestima ga nema!
Vladika
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 18:56
Na vrh
Mayhem View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mayhem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 19:40
nasao sam firmware snimio na dvd i ubacio ali nista se ne desava,sta treba dalje radit??
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 19:46
jesi procitao sve postove na taj forum, ja ne znam kako ide to, ali vidim da ljudima je pomoglo, trebas nesto raditi dalje kad stavis taj dvd disk u player...citaj
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.