| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
National Treasure 2004 - 720p BluRay - ESiR |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaP.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: National Treasure 2004 - 720p BluRay - ESiRObjavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 23:53 |
|
Auu!! Izgleda da sam se bas zeznuo. Skinuo sam film National Treasure 2004, ESiR rip, ali se non-stop cuje kao neki narator. Ustvari non-stop pricaju o filmu dok idu scene iz filma. Jel moze to nekako da se promeni? Ili cu morati ponovo da skidam isti
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 23:58 |
|
probaj dok gledas film idi desni klik i potrazi Audio Track ili Audio Streams i nacices tamo da biras a sigurno negde tu pise Audio 1 ili 2 Commentary, to iskljuci i dobices samo originalni zvuk filma...
|
|
![]() |
|
NikolaP.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 00:10 |
|
Radi, hvala ti
|
|
![]() |
|
NikolaP.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 02:10 |
|
Nasao sam jos jednu verziju ovog filma (HALCYON). I ja vec imam ESiR rip i ona je negde oko 3950 kbps video bitrate i DTS 5.1 768 kbps. A HALCYON ima skoro duplo bolji video bitrate od 6723 kbps. Logicno je valjda da je HALCYON-ov rip bolji od ESiR-ovog.
Ali da li ima neko National Treasure 2004 720p HALCYON koji bi mogao da mi kaze kakav je zaista kvalitet slike. Da ne skidam za dzabe ako nema razlike izmedju ova dva ripa. |
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 15:48 |
|
stvarno mislim da ne treba previshe da se zamaras time jer ako si ga odgledao i nisi video neke nedostatke - zasto bi skidao drugi encode filma samo zbog drugog bitrate-a? Bitan je i zvuk - kod esira je dts, a kod halycon-a? takodje obichno kad grupe ripuju neki hd - provuku ga i kroz neki filter - sto mu daje odredejni "shmek" pa se i po tome razlikuju. Najbolje je kad skidas da tamo odakle vuches torrent pogledas screenshot-ove i vidis kvalitet... recimo na odredejnim trakerima postoje uporedni prikazi screenshot-ova sa jednog i drugog ripa filma, pa sam procenis koji ti bolje izgleda. I zaista - ako ne gledas filmove na nekom 42" ili vecem TV - tesko ces primetiti razliku, a i onda bi preporuchio da pre skidas 1080p nego razlichite ripove 720p
|
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 17:54 |
esir je bolji haliconu fale detalji |
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 00:35 |
|
naravno da ima razlike i da se grupe medjusobno stalno prepucavaju oko kvaliteta svojih izdanja, ali ako film gleda na rachunaru ili tv koji nije veci od 40ak" ne verujem da ce bas da provali sve te nedostatke koji zagrizeni fanovi hd-a "traze" u svakom izdanju - i mislim da je totalna budalashtina skidati nekoliko izdanja istog filma samo zato sto je neko napisao da ja drugo izdanje bolje (ako smo pre toga odgledali film i nismo videli neke krupne nedostatke tipa flicker, asinhronizacija i sl...)
mada ako imas net ko likovi u rumuniji i li shvedskoj onda skidaj sve zivo :D Ažurirao let4mi - 02.Listopad/Oct.2008 u 00:37 |
|
![]() |
|
NikolaP.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 00:47 |
|
let4mi, imam 3mbps, sbb, mada za tu cenu bi u Svedskoj imao 20 ili 25 mbps
Mad Smile, upravu si ESiR je bolji video sam i sam sada. Hvala u svakom slucaju.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |