Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star trek od 19 do 26 - NG
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star trek od 19 do 26 - NG

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
robokop View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robokop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star trek od 19 do 26 - NG
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2008 u 16:58
Ima li negdje gdje bih mogao nači ove titlove. Na ovom siteu kolege koje su ih postavljale kao da nisu čitali što su pisali ili nisu provjeravali ništa, nego samo copy - paste. Hebeš takve titlove.
Hvala.
Na vrh
robokop View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robokop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 11:21
Šta nitko ništa. Izgleda kako ljudi najviše vole cvopy - paste sistem pa se potpišu. Aj neka. A mislim da bi administratori i moderatori trebali ponekad pogledat što se satvlja na stranicu.
Možda sam malo dosadan, a kako sam i sam stavljao titlove na ovu str i duže nisam bio nakon promjene pa sad ne mogu skužniti kako staviti titl. Molim neko upustvo. Hvala.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 16:32
Copy/paste je najlakši način da bi netko postao prevodioc. Zahvaljujući novim pravilima, takve uspješno eliminiramo. Što se uploada tiče, ispod tražilice piše "Upload subtitle", ali malim slovima tako da otežamo rad copy/paste prevoditeljima. LOL
Na vrh
robokop View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robokop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 22:03
Vidiš vraga, nisam to ni opazio. Hvala iromafia 111.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.