Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pirati sa Kariba 3 deo - sta se odigralo?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pirati sa Kariba 3 deo - sta se odigralo?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pirati sa Kariba 3 deo - sta se odigralo?
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2008 u 22:01
Danas sam bas odlgedao 3ci deo koji me je smorio. Prvi mi je najbolji, drugi isto dobar a treci mi je skroz los. U prva 2 dela znam sta se odigravalo ali ovaj treci mi je skroz       . Pa kao je neko voljan da mi pojasni ukratko sta se odigralo..
Jako je i dugacak film, 2h i 40min
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 03:28
ne kužim...ako si odgledao što da ti se pojasni? film nije neka misterija da se ne može skužit..tako da ni meni nije jasno što tebi nije jasno u filmu?
(u jbt koja rečenica LOL)

btw.meni su 1 i 2 dio podjednaki..kad mi 3 znatno lošiji,al opet ne toliko da bi ga popljuvao..

Na vrh
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2008 u 08:57
NE znam ni sta se izdesavalo. Gde se Jack to nalazio, kako se vratio, malo se zakomplikovalo,...

Sada sam vec zaboravio posto je vec proslo 10tak dana
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.